Vzrok eksplozije, ki je na Gorenjskem vzela tri življenja, še ni znan

Č.K.
08.02.2021 16:27
Preiskava petkove tragedije na Lancovem blizu Radovljice še poteka, so pa kriminalisti že potrdili, da je to bila nesreča, ki se ni zgodila po tuji krivdi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Foto: Pu Kranj
Pu Kranj

Kaj je bil vzrok petkove eksplozije v nedelujoči mizarski delavnici na Lancovem blizu Radovljice, v kateri so umrli trije ljudje, preiskovalci še ugotavljajo. Kriminalisti pa so že potrdili, da se nesreča ni zgodila po tuji krivdi. Poročali smo, da je eksplozija v petek malo pred 15.30 odjeknila v bližini peči na trdo gorivo. So pa kriminalisti potrdili, da se nesreča ni zgodila po tuji krivdi.

Preiskava tovrstnih dogodkov običajno traja dlje časa, saj je treba pri iskanju vzroka vedno opraviti večje število zahtevnih in natančnih aktivnosti, ki zahtevajo svoj čas, so pojasnili v kranjski policijski upravi.

V nesreči so umrli 45-letni oče, njegov 20-letni sin in 45-letni sosed, ki so po neuradnih podatkih v delavnici popravljali peč. Poleg tega, da je eksplozija terjala njihova življenja, je povzročila tudi materialno škodo na delavnici, sosednjem objektu in dveh vozilih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta