Na spletu tudi Beton Ltd.

pv
10.11.2020 15:22

Gledališki kolektiv Beton Ltd. - Katarina Stegnar, Primož Bezjak in Branko Jordan - praznuje desetletnico

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Beton Ltd.: Ich kann nicht anders, 2016
Nada Žgank

Gledališki kolektiv Beton Ltd., ki so ga ustanovili trije igralci, Katarina Stegnar, Primož Bezjak in Branko Jordan, praznuje desetletnico delovanja. Ob jubileju ponujajo serijo predstav, ki so zaradi koronakrize na ogled virtualno na spletni strani.

Najprej je tri igralce družila Akademija za gledališče, radio, film in televizijo, potem Betontanc režiserja Matjaža Pograjca. Leta 2010 pa so ustvarili svojo prvo predstavo kot kolektiv Beton Ltd.: Tam daleč stran (Uvod v ego-logijo), ki je uvodna predstava, ki so jo za en teden do danes ponujali na spletnem mestu Bunkerja.

Danes bodo objavili povezavo do predstave Rečem, kar mi rečejo, naj rečem, ki bo prav tako na ogled en teden oziroma do torka, 17. novembra, ko bo objavljena povezava do predstave Vse, kar smo izgubili, medtem ko smo živeli. Do 8. decembra si bodo ob torkih sledile še predstave Upor ni človek, Ich kann nicht anders in sklepna predstava Grosse Erwartungen/Velika pričakovanja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta