Nocoj v SLG Celje, naslednji teden v SNG Maribor

pv
03.06.2020 07:00

V Slovenskem mladinskem gledališču bosta junija kar dve premieri

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V SNG Maribor se bo začelo na Malem odru s Pošto. 
Damjan Švarc

Nocoj, 3. junija, bo za obiskovalce spet odprlo vrata Slovensko ljudsko gledališče Celje. Kot je že pred časom napovedala njegova poslovna in umetniška vodja Tina Kosi, bodo začeli znova uprizarjati Gogoljev Plašč, glasbeno-gledališko predstavo za tri muzikalične igralce. Z nekaj presledki bo na sporedu do 19. junija.
Naslednji torek, 9. junija, se bo znova zagnalo tudi Slovensko narodno gledališče Maribor. Začeli bodo z Malim odrom in uprizoritvijo Pošta. Tudi ta bo uprizorjena večkrat. 18. junija se ji bodo sledile še reprize na Starem odru, in sicer bo znova na ogled uprizoritev Šola za žene. Dan pozneje, 19. junija, pa bo zaživela tudi Velika dvorana SNG Maribor. Petnajst let življenja baletne predstave Radio in Juliet Edwarda Cluga je gledališka hiša med pandemijo zaznamovala s spletno projekcijo posnetka predstave, zdaj pa se bo praznovanje zgodilo v živo.

Na odru Stare dvorane bo najprej Šola za žene. 
Damjan Švarc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta