Zdaj poteka dobrodelna akcija Društva slovenskih pisateljev

pv
17.12.2020 17:12
Predsednik društva bo tudi v naslednjem mandatu Dušan Merc.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi v novem triletnem mandatu bo Društvo slovenskih pisateljev vodil Dušan Merc.
Robert Balen

Društvo slovenskih pisateljev je v sodelovanju s slovenskimi založniki organiziralo dobrodelno spletno akcijo z maratonskim branjem petnajstih vrhunskih avtoric in avtorjev, poimenovano Kultura šteje!

Nastopajoči avtorji in avtorice, izbrani s strani urednikov priznanih slovenskih založb, predstavljajo literarna dela, ki "s svojo navdihujočo vsebino prinašajo optimistična sporočila za današnji čas". Pričeli so ob 11. uri, končali pa bodo v poznih nočnih urah. Dobrodelno spletno akcijo z maratonskim branjem je mogoče spremljati na kanalih DSP in na portalih sodelujočih založb.

V času trajanja dogodka založbe ob vsakem prejetem naročilu ene izmed predstavljenih knjig en dodaten izvod prodane knjige namenijo za predpraznično obdarovanje zdravstvenega osebja v Ljubljani. Sodelujejo naslednji avtorji in avtorice: David Bandelj, Snežana Brumec, Branko Cestnik, Tone Hočevar, Luna Jurančič Šribar, Marko Kravos, Anja Novak - Anjuta, Vlasta Nussdorfer, Zoran Pevec, Renata Salecl, Veronika Simoniti, Muanis Sinanović, Lucija Stepančič, Bina Štampe Žmavc, Suzana Tratnik.

Društvo slovenskih pisateljev je danes tudi sporočilo, da je izvedlo spletni volilni občni zbor, novi stari predsednik društva je Dušan Merc.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta