(FOTO) Novi prostori: RE-MAX Nepremičnine Maribor odslej v Cafovi ulici

Sanja Verovnik Sanja Verovnik
09.06.2023 08:00

V novih prostorih v Mariboru bodo sklepali nepremičninske posle, hkrati pa bodo tam na ogled tudi razstave umetniških slik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sanja Verovnik

RE/MAX Nepremičnine Maribor so na novi lokaciji, in sicer v Cafovi ulici 2, kjer bodo, kot je povedal Vasja Crnjakovič, področni RE/MAX vodja za severovzhodno Slovenijo, sklepali nepremičninske posle, hkrati pa bodo v novih prostorih na ogled razstave umetniških slik. Ob otvoritvi novih prostorov je za umetniško noto na novi lokaciji nepremičninske agencije s svojimi deli poskrbel akademski slikar Oto Rimele​, ki je uvrščen med deset izbranih umetnikov sodobnega časa.

Čas, v katerem živimo, zahteva veliko prilagodljivosti

Kot je povedal direktor RE/MAX Slovenija Igor Horvat, agencija že 16 let uspešno deluje na slovenskem nepremičninskem trgu. "Čas, v katerem živimo, tudi od nas, nepremičninskih posrednikov, zahteva veliko prilagodljivosti. Prav lani smo bili priča najnižjim obrestnim meram bančnim kreditov, kar je še dodatno pospešilo povpraševanje in promet na nepremičninskem trgu, že čez nekaj časa pa je sledil preobrat," je opozoril Horvat.

Odslej mariborska enota skupine RE/MAX Slovenija na novi lokaciji.
Sanjas Verovnik

Najboljša možna izkušnja pri nakupu in prodaji nepremičnine

Vasja Crnjakovič je poudaril, da ponujajo pestro ponudbo nepremičnin tako doma kot v tujini. Njihovo poslanstvo je zagotoviti najboljšo možno izkušnjo pri nakupu in prodaji nepremičnine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta