(FOTO) V srcu doma bijejo privlačni kuhinjski trendi

J. M.
24.01.2024 04:00

Ko prenavljamo stanovanje, je kuhinja eden prvih prostorov, ki se ga lotimo. Izbor popolne kuhinje ni le pomembna funkcionalna investicija, ampak tudi močno vpliva na videz in občutek preostalega interierja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Deba

Ali se tudi vi lotevate prenove kuhinje? Premišljeno načrtovanje je ključno, sodobno zasnovane kuhinje pa ponujajo popolne rešitve in izdelavo meri. Podjetje Deba navdihuje in predstavlja, kuhinjske trende, morda je kateri od njih pravšnji tudi za vaš kuhinjski prostor.

Deba

V duhu lesa

Les v kuhinji je brezčasen trend, ki v letu 2024 znova prevzema vodilno vlogo. Od svetlega hrastovega do temnega oreha: material v sprednjih delih omaric doda določeno toplino. V kombinaciji z nevtralnimi barvami, kot sta črna ali temno modra, ali hladnim naravnim kamnom, material pride še posebej do izraza. Kuhinje prikazujejo, kako se to naredi z oblikovanjem: izdelana v elegantni črni barvi je tako brezčasna kot trendovska možnost.

Deba
Deba
Deba

Poudarjena stenska obloga

Nimate radi enoličnosti? Zamenjajte barvo z izrazito stensko oblogo. Kaj pravite na ploščico z izstopajočo barvo ali vzorcem, kot je vidno na sliki? Ali pa morda raje dodate malo razkošja z živopisnim naravnim kamnom? Travertin je vsekakor eleganten kamen, ki se popolnoma ujema z omaricami in pohištvom iz temnega lesa.

Deba
Deba
Deba

Zlati pridih

Tudi z manjšimi detajli v kuhinji ustvarjamo karakter prostora. Tako imajo korita in pipe bogat videz z zlato in bronasto barvo. V črni kuhinji z marmornimi poudarki zlato obarvano korito pritegne pozornost vsakogar. Vključite razkošno kovinsko barvo tudi v omarice ali predale, ali pa ohranite subtilnost tako, da plemenito barvo uporabite le kot manjši poudarek, kot denimo sijočim s pomivalnim koritom.

Deba
Deba
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta