Kako kotiček z umivalnikom vpliva na vzdušje v kopalnici

J. M.
26.06.2024 05:00

Če je barvit, doda kanček značaja in sloga, hkrati pa je treba poskrbeti, da ostaja preprost in udoben za uporabo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Scarabeo Ceramiche

V kopalnici ali na stranišču je umivalnik nepogrešljiv za dnevno higieno, saj omogoča umivanje rok, obraza, zob ... Njegova pravilna postavitev in velikost prispevata k učinkovitosti in udobju v kopalnici.

Dober umivalnik omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar je ključno za ohranjanje higiene v prostoru. Res pa je tudi, da umivalnik in omarica, na kateri stoji, močno vplivata na vizualno podobo kopalnice. Z izbiro ustreznega dizajna, materialov in barv lahko postaneta osrednji dekorativni element prostora.

Podstavek Gustav iz italijanskega podjetja Scarabeo Ceramiche je nova rešitev za majhne kopalnice ali odprte prostore s kopalniškim kotičkom. Ta podstavek za umivalnik izžareva eleganco, svež in veder dizajn. Izdelan je iz kovine, z lahkotno in zračno strukturo ter dvema okroglima površinama - zgornja je za postavitev umivalnika, spodnja pa za brisače ali kopalniške pripomočke.

Scarabeo Ceramiche

Eleganca s pravokotniki

Imate raje prave kote in poudarjene robove? Potem si morda omislite kaj takšnega: dva umivalnika, nameščena drug ob drugem, vsak s svojo samostoječo strukturo. Umivalnika imata pravokotno obliko z zaobljenimi robovi, postavljena sta na belo kovinsko ogrodje z elegantnimi nogami. Pod vsakim umivalnikom je lesena polica za shranjevanje kopalniških potrebščin.

Skupaj elementi ustvarjajo funkcionalno in vizualno privlačno kopalnico, ki združuje sodoben dizajn z uporabnostjo.

Scarabeo Ceramiche

Kjer je več prostora

Če je kopalnica dovolj velika, da lahko vanjo umestite večjo umivalniško omarico, si morebiti privoščite prefinjen dizajn. Omarica pod umivalnikom je lahko izdelana iz temnega lesa, kar dodaja toplino in kontrast k sicer nevtralni barvni paleti. Dve večji predalni enoti zagotavljata dovolj prostora za shranjevanje kopalniških potrebščin.

Umivalnik na tej omarici je iz črne keramike, kar je idealno za kopalnice brez vodnega kamna, saj se v nasprotnem primeru lahko hitro pojavijo apnenčasti madeži.

Umivalniški kotiček izžareva prefinjeno in moderno estetiko, kjer vsak element prispeva k celovitemu vizualnemu vtisu. Z uporabo naravnih materialov, premišljeno postavitvijo in kontrastnimi barvami je dosežen eleganten in funkcionalen prostor.

Scarabeo Ceramiche
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta