Lumar Zero Emission Tour

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
10.10.2024 10:32

Premierno na ogled mansardna hiša Lumar Primus

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

V podjetju Lumar v četrtek 17. oktobra, med 12.00 in 17.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Premierno bodo predstavili skoraj nič-energijsko mansardno hišo Lumar Primus-M 156. Hiša, ki se že na prvi pogled lepo vklopi v svoje okolje, je zasnovana z mislijo na prilagodljivo in trajnostno bivanje; njena majhna površina pa je tako premišljeno izkoriščena, da lahko hiša nudi dom tudi šestim družinskim članom. Mansardna hiša Lumar Primus bo na ogled v Šentvidu pri Lukovici.

O mansardni hiši Lumar Primus

Racionalni tloris hiše nudi družini odprt bivalni prostor v pritličju s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter ločeno delovno sobo oziroma spalnico za goste. V mansardnem nadstropju so funkcionalno zasnovani spalni prostori, ki na dani kvadraturi nudijo maksimalno bivalno ugodje. S svojo izjemno prostornostjo pričara hiša vtis bistveno večje površine, kot jo v resnici ima; k temu sta prispevala predvsem dobro načrtovanje in funkcionalna izkoriščenost prostora. Skupaj z Lumarjevimi arhitekti lahko tloris in odprtine na fasadi prilagodite svojim potrebam in zakonitostim parcele.

Arhiv Naročnika

Mansardna hiša Pirmus s svojo funkcionalno zasnovo združuje tudi prilagoditev vsem življenjskim ciklom bivanja neke družine: z dodatno sobo v pritličju lahko pod eno streho udobno domuje tudi do šest članov družine. Vsi bivalni prostori se odpirajo na jug in preko velikih steklenih površin vase zajemajo naravno svetlobo in prebivalcem nudijo neposreden stik z okolico.

Arhiv Naročnika

Hiša se uvršča med skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivna hiša). Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE 3.0. Racionalna in kompaktna hiša zmanjšuje tudi transmisijske izgube. Ne le to: hiša toploto pridobiva tudi pasivno, skozi velike južne zasteklitve. Ogrevanje na toplotno črpalko zrak-voda ter prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka pa poskrbijo za popolno bivalno ugodje. Obratovalni stroški so skozi celotni življenjski cikel stavbe zelo nizki.

Arhiv Naročnika

Zakaj se udeležiti dneva odprtih vrat?

  • Ogled sodobne, funkcionalne in trajnostno zasnovane mansardne hiše Lumar Primus.
  • Predstavitev procesa načrtovanja in gradnje hiše ter bivanja skozi izkušnje stranke.
  • Predstavitev konceptov trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar, ki jih odlikuje visoko ugodje bivanja in energetska učinkovitost.
  • Lumarjevi strokovnjaki vam bodo predstavili celovit servis v vseh korakih gradnje novega doma. Za prijeten, varen in brezskrben potek.
  • Informacije predstavnikov NLB banke glede možnosti financiranja vaše nove hiše Lumar.
  • Informacije o jesensko zimski BEST BUY ponudbi izbranih hiš Lumar, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, ogrevanjem s toplotno črpalko Vaillant, pripravo projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo. Ter še mnogo več.
Arhiv Naročnika

Lumar zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

V današnjem času, ko nas z vseh strani obdajajo številni izdelki potrošniške družbe, se velikokrat pozabi na pomembnost premišljene izbire, ko gre za naložbo v nov dom. Pri gradnji hiše je ključnega pomena, da izberete pravega, zanesljivega in kakovostnega partnerja, ki vam bo skozi celoten proces – od prvih načrtov do bivanja v hiši – nudil vrhunski servis in podporo. V Lumarju so ponosni, da so edini slovenski proizvajalec z odličji BestBuy in Qudal, ki potrjujeta najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Arhiv Naročnika
Vstopite z Lumarjem v svet inovativne in varčne gradnje prihodnosti, ki predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.