Nagrajeni beli zakladi neokrnjene narave Pomurskih mlekarn

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.08.2023 00:05

Že 75 let vaš zanesljiv partner

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Pomurske mlekarne smo prepoznavno podjetje na domačem in tujem trgu, ki s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami izdeluje mlečne proizvode, namenjene najzahtevnejšim kupcem. Naši proizvodi so iz slovenskega mleka in dosegajo najvišje mednarodne standarde kvalitetne in varne predelave. Smo sodobna mlekarna, z okolju prijazno tehnologijo in proizvodnim programom, ki sledi svetovnim trendom.

V sklopu mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2023 v Gornji Radgoni je tudi letos potekalo ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov. Veliko število prejetih nagrad in medalj dokazuje, da so naši izdelki visoko kakovostni in primerljivi z izdelki na svetovnem tržišču. Ocene strokovne komisije so nam dobra spodbuda za nadaljnje uspešno delo.

Arhiv Naročnika

Na mednarodnem ocenjevanju sokov, pijač in embaliranih vod, ki je prav tako potekalo v okviru sejma AGRA 2023, je rastlinski napitek Plana Plus – riž dosegel najvišji naziv ŠAMPION KAKOVOST, napitka oves in kokos pa veliko zlato medaljo.

Arhiv Naročnika

Rastlinski napitki Plana Plus (riž, oves, kokos) so tako primerni za uporabnike, ki stremijo k veganskim in vegetarijanskim prehranjevalnim smernicam, kakor tudi tistim, ki radi uživajo v pestrosti in skrbijo za uravnoteženo prehrano. Ne vsebujejo laktoze in glutena. So polnega okusa, brez dodatnega sladkorja in dodatno obogateni s kalcijem in vitaminom D2 in B12. Linija izdelkov Plana Plus je na podlagi raziskave med slovenskimi kupci prejela laskavi naziv IZBRAN PRODUKT LETA 2023.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.