Napa, ki omogoča sestavljanje

J. M.
27.02.2024 05:00

Kuhinja ni le prostor za kuhanje, temveč tudi za ustvarjanje nepozabnih trenutkov z družino. Ste razmišljali, da v njej potrebujete bolj učinkovito napo?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Franke

Kakovostna napa je koristna za kuhinjo iz več razlogov, saj učinkovito odstranjuje neprijetne vonjave, maščobo in paro, ki nastajajo med kuhanjem, ohranja zrak v kuhinji svež ter preprečuje, da bi se vonjave razširile po celotnem domu. Poleg tega lahko kakovostna napa pomaga tudi pri ohranjanju čistoče in zdravja v kuhinji, saj preprečuje nabiranje maščobe na stenah in pohištvu ter zmanjšuje možnost nastanka plesni in bakterij.

Estetski moment

Napa lahko prispeva tudi k estetiki in celovitemu doživetju kuhinje. S sodobnim dizajnom in prilagodljivimi možnostmi integracije v prostor lahko postane tudi dekorativni element kuhinje, ki dopolnjuje celoten videz prostora. V skladu s tem, je izbira nape v kuhinji pomembna tako za udobje, čistočo, kot tudi za estetski videz celotnega prostora.

Modularnost

Švicarsko podjetje Franke združuje visokokakovosten dizajn s prilagodljivostjo in funkcionalnostjo z povsem novo modularno napo Maris. Vsestranska naprava, ki s sodobnim modularnim dizajnom in priročnimi shranjevalnimi prostori daje nov pomen prostoru. Modularna napa se brez težav prilagodi vsaki obliki in velikosti kuhinje. Z ločenimi moduli širine 60 centimetrov lahko osrednji del razširite po svojih željah, da takoj ustvarite več prostora za shranjevanje. Napa je izjemno močna in učinkovita, z izjemnim sesalnim učinkom do 720 m³ na uro. Zahvaljujoč inovativnemu ventilatorju Sound Pro se odstranijo ne samo neprijetni vonji pri kuhanju, temveč tudi kuhanje poteka brez motečih in znanih zvokov.

Franke
Franke
Franke

Tudi za sproščeno vzdušje

Ohišje modularne nape Maris je izdelano iz kakovostnega nerjavnega jekla z mat črnim zaključkom. Dimno siva steklena polica ločenih modulov podpira sodoben, precej strog videz kuhinjske naprave - še posebej, če jo premišljeno in organizirano razporedite. Zahvaljujoč skriti LED-luči in funkciji zatemnitve imate možnost pričarati tudi sproščeno svetlobno vzdušje.

Franke
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta