Prefinjene ograje: Šest stilov za popolno harmonijo z vašim domom

Oglasno sporočilo
30.05.2024 00:00

V dobi sodobnega oblikovanja se na področju dvoriščnih ograj pojavljajo nove smernice v dizajnu. Ste vedeli, da so ograje s pokončnimi letvicami trenutno najbolj moderne?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ograja Modena združuje moderni in tradicionalni slog. Narejena je iz aluminija in ne potrebuje vzdrževanja.
Guardi Slovenija

Zadnji dve desetletji je prevladovala usmerjenost k vodoravnim ograjam, zlasti v antracitni barvi. Danes pa se trendi spreminjajo. V družinskem podjetju Elšnik, uradnem predstavništvu za Guardi Slovenija, opažajo naraščajoče zanimanje za aluminijaste ograje z elegantnimi pokončnimi letvicami. Za tiste, ki živite v moderni hiši ali se lotevate gradnje, ponuja podjetje Elšnik ekskluzivne sodobne ograje, ki narekujejo sodobne trende. Elegantne ograje iz njihove ponudbe so zasnovane tako, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne estetske okuse.

Ograja Palermo 
Guardi Slovenija

Harmonija navpičnih letvic

Pokončne letvice vzpostavljajo vizualni ritem, ki plemeniti prostor in ga odpira. Njihova prefinjena zasnova omogoča igro svetlobe in sence. Ob pogledu nanje lahko občudujemo spreminjajoče se vzorce, obogatene z naravno svetlobo in barvami zelenega prostora, ki se skriva za dinamično ograjo. Pokončne aluminijaste letvice tako vzpostavljajo dialog med notranjostjo in zunanjostjo, med zasebnim in javnim prostorom. Z njihovo pomočjo se lahko ustvari občutek odprtosti in povezanosti z okolico, hkrati pa ohranjajo zasebnost in varnost. Te ograje niso zgolj arhitekturni dodatki, temveč so vidni povezovalci med različnimi prostorskimi dimenzijami.

Treviso je model, ki navdušuje s preprostostjo. Na voljo so vse barve po RAL-lestvici in obdelava z videzom lesa.
Guardi Slovenija

Prednosti aluminija

Za trdnost, stabilnost in dolgotrajno barvno obstojnost je bistveno, da izberete ograjo iz visokokakovostnega materiala pri zanesljivem ponudniku.

Aluminij je material, ki združuje lahkotnost in trdnost. Njegova naravna odpornost proti koroziji zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez posebnega vzdrževanja, kar je ključna prednost v primerjavi z drugimi materiali. Aluminijaste ograje so enostavne za montažo, hkrati pa izjemno trpežne in stabilne. Prilagodljivost aluminija omogoča neskončne možnosti oblikovanja, kar je razvidno iz elegantnih in raznolikih modelov ograj Guardi.

Navdihujoči modeli

Med novejšimi modeli izstopa lamelna ograja Epos, ki je plod kreativnega sodelovanja s svetovno znanim oblikovalskim studiom F. A. Porsche. Epos predstavlja simbiozo edinstvenega dizajna in visoke funkcionalnosti, izdelan iz najkakovostnejših materialov. Ograja Epos nima vidnih stebrov iz ulične strani. Z njo bo vaše dvorišče dobilo zelo eleganten in sodoben minimalističen videz.

Prefinjena ograja Epos, F. A. Porsche
Guardi/F. A. Porsche


Ograja Merlin je priljubljena izbira za tiste, ki cenijo kombinacijo klasične elegance in sodobnega dizajna. Umirjena in raznolika zasnova omogoča, da se subtilno vklopi v različne arhitekturne sloge, hkrati pa ohranjajo svojo unikatnost.

Merlin je zelo priljubljena klasična ograja.
Guardi Slovenija


Dvoriščna ograja Modena predstavlja izjemno harmonijo med modernim in tradicionalnim slogom. Ta ograja je oblikovana tako, da se brezhibno vklopi v različne arhitekturne sloge, združujejo eleganco preteklosti s čistimi linijami sodobnega oblikovanja.

Model Modena
Guardi Slovenija


Kaj pa model Siena? Ta je navidez bolj preprost, vendar ponuja možnost personalizacije z ornamentalnimi elementi, kar ograji daje edinstven pečat.

Model Siena
Guardi Slovenija


Pobliže si velja ogledati tudi klasično oblikovano ograjo Palermo, ki združuje vertikalne letvice z unikatnimi detajli, s čimer prinaša pridih klasične elegance v moderno okolje.

Palermo združuje vertikalne letvice z unikatnimi detajli.
Guardi


Treviso je zasnovan z mislijo na prilagodljivost in unikatnost. Pri standardni izvedbi modela Treviso so palice dimenzij 50 mm x 30 mm, z razmikom približno 60 mm. Ta osnovna postavitev ponuja optimalno ravnovesje med varnostjo, zasebnostjo in estetskim videzom. Za tiste, ki si želijo še večjo stopnjo prilagoditve, Treviso omogoča zmanjšanje razmika med palicami na minimalno 15 mm.

Ograja Treviso
Guardi Slovenija

Z zanesljivim partnerjem do dolgoletnega zadovoljstva

Pri odločanju za novo ograjo je bistveno, da izbrete zanesljivega partnerja, ki vam bo zagotovil profesionalno svetovanje, vrhunsko vgradnjo in po potrebi tudi servis. Družinsko podjetje Elšnik ponuja vrhunske aluminijaste dvoriščne in balkonske ograje ter dvoriščna vrata Guardi, ki se ponašajo z izjemnim dizajnom in kakovostjo materialov. S svojimi tehnično-servisnimi-montažnimi ekipami in 17 leti izkušenj zagotavljajo celovito storitev – od prvega nasveta do končne vgradnje.

Na Guardijeve ograje je zagotovljena 15-letna garancija, kar potrjuje njihovo visoko kakovost in vzdržljivost. Guardijeve ograje so simbol sodobnega oblikovanja, kjer se funkcionalnost in estetika prepletata, ustvarjajoč prostor, ki je hkrati varen, lep in navdihujoč.

Za več informacij obiščite www.alu-ograje.com ali pokličite na 040 502 999.

Ograja Palermo
Guardi Slovenija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.