Pridite na MOS! Tukaj vsak najde nekaj zase!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.09.2024 00:00

Največji in najpomembnejši sejemski dogodek v Sloveniji

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naroćnika

Od 18. do 22. septembra 2024 se ponovno odvija sejem MOS, največji in najpomembnejši sejemski dogodek v Sloveniji. Že 56. izvedba MOS-a vabi obiskovalce, da razmišljajo izven ustaljenih okvirjev in odkrijejo nove priložnosti. Pod sloganom Skočite iz okvirjev se bo MOS tudi letos odvijal na prizorišču Celjskega sejma, kjer bo več kot 650 razstavljavcev predstavilo preko 1.100 blagovnih znamk iz različnih panog.

Izkoristite akcijo 1+1 GRATIS na shop.ce-sejem.si in si zagotovite kar dve vstopnici za ceno ene! Akcija velja samo v predprodaji. Se vidimo na MOS-u!

MOS je že tradicionalno kraj, kjer se srečujejo inovacije, podjetniške ideje in poslovne priložnosti. Letošnja edicija sejma prinaša pester program z osredotočenostjo na pet ključnih področij: MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA IN DIGITALIZACIJA, MOS B2B ter MOS PLUS.

MOS DOM bo navdušil vse, ki iščejo trajnostne rešitve za svoj dom, od energetsko učinkovitih sistemov do modernih notranjih in zunanjih ureditev. MOS TURIZEM bo predstavil čare butičnega in zelenega turizma, ki ga spremljajo lokalne kulinarične dobrote. MOS TEHNIKA IN DIGITALIZACIJA pa bo prava izbira za tiste, ki jih zanima tehnologija prihodnosti, od naprednih orodij do pametnih digitalnih rešitev. Segment MOS B2B bo omogočil mreženje in karierni razvoj, MOS PLUS pa bo poskrbel za pestro izbiro izdelkov in storitev za prosti čas in zdrav način življenja.

Arhiv Naročnika

Poleg bogate sejemske ponudbe bo MOS 2024 poskrbel tudi za zanimiv spremljevalni program. MOS Business Days, namenjeni podjetnikom in iskalcem novih priložnosti, bodo prinesli številna predavanja, delavnice in priložnosti za mreženje. Družine bodo lahko uživale v pestrosti otroškega programa, ki bo poskrbel za zabavo najmlajših, medtem ko bodo starši odkrivali ponudbo v Baby Center galeriji Dvorane A.

Arhiv Naroćnika

MOS ni le poslovni dogodek, ampak tudi kraj za druženje, zabavo in učenje. Ne zamudite te priložnosti – MOS 2024 je kraj, kjer vsak najde nekaj zase. Pridite in razširite svoja obzorja!

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.