Zakaj izbrati vrhunsko IR ogrevanje?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
07.10.2024 11:46

Ko se odločate za IR ogrevanje, je ključno razumeti, kaj razlikuje ponudnike in izdelke na trgu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Kakovost IR panelov in izbira pravega ponudnika sta ključna dejavnika, ki vplivata na dolgoročne prihranke, učinkovitost in zadovoljstvo. Ekosen je vodilno podjetje na tem področju, z dolgoletnimi izkušnjami, brezhibno montažo in vrhunsko podporo.

Ključne točke za izbiro IR ogrevanja

1. Oblika in kakovost izdelave

Vrhunski IR paneli niso le učinkoviti, ampak tudi estetsko dovršeni in izdelani iz trpežnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo. Pri izbiri preverite, ali so uporabljeni materiali kakovostni in ali ponudnik zna pojasniti razlike med bolj in manj kakovostnimi paneli.

2. Certifikati in preverjeni izdelki

Vsi IR paneli podjetja Ekosen so preizkušeni v praksi. Podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi zadovoljnimi strankami. Podjetje ima tudi certifikata Excellent SME in boniteto odličnosti AAA, kar dodatno potrjuje njihovo kakovost.

Arhiv Naročnika

3. Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Zadovoljne stranke so najboljši vir informacij. Pozitivne izkušnje uporabnikov, objavljene na spletnih platformah in družbenih omrežjih, dodatno potrjujejo kakovost Ekosenovih izdelkov in storitev. Te povratne informacije ustvarjajo zaupanje in dajejo vpogled v delovanje IR ogrevanja v praksi.

4. Celovita podpora strankam

Ekosen nudi celovito storitev, od strokovnega svetovanja do brezhibne montaže. Njihovi strokovnjaki poskrbijo, da je sistem pravilno nameščen, kar zagotavlja optimalno delovanje in dolgotrajno učinkovitost.

Pametna naložba v prihodnost

Pri izbiri IR ogrevanja je največja napaka, če se odločite zgolj na podlagi najnižje cene. Cenejši paneli imajo lahko nižje začetne stroške, vendar pogosto prinašajo višje stroške na dolgi rok. Manj kakovostni paneli imajo krajšo življenjsko dobo, nižjo učinkovitost in krajšo garancijo.

Z Ekosenovimi vrhunskimi paneli boste prejeli kakovostne izdelke lastne proizvodnje, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko učinkovitost. Pravilna moč in pravilna namestitev IR panelov pa sta ključna za dolgo in brezhibno delovanje sistema.

Arhiv Naročnika

Primer stroškov ogrevanja

Za ogrevanje 80 m² dobro izoliranega prostora potrebujete približno 7 IR panelov. Celotna investicija znaša 2.980 €, kar vključuje IR Sun WiFi regulatorje, montažo in električne kable. Letni stroški ogrevanja pri povprečni temperaturi 21°C in 180 dneh uporabe znašajo le približno 336 €.

IR paneli delujejo zelo učinkovito, saj so v povprečju vklopljeni le 3-5 ur dnevno, kar dodatno znižuje stroške ogrevanja. Ekosenov IR Sun WiFi regulator omogoča daljinsko upravljanje in optimizacijo porabe, kar še dodatno prispeva k prihrankom.

Prednosti IR Sun WiFi regulatorja:

  • Upravljanje preko mobilne aplikacije, ki je dostopna vsem družinskim članom.
  • Možnost nadzora več objektov hkrati (stanovanjskih in poslovnih).
  • Nadzor nad stroški in možnost servisa na daljavo.
  • Opozorila o nepravilnem prezračevanju in povečani porabi energije.
  • Razvit in proizveden v Sloveniji.
Arhiv Naročnika

Investicija v vrhunsko IR ogrevanje prinaša dolgoročne prihranke, večje udobje in brezskrbnost. Ekosen je zanesljiv partner, ki s svojo ponudbo omogoča optimalno rešitev za ogrevanje vašega doma ali poslovnih prostorov. Če želite izvedeti več ali pridobiti brezplačen izračun za vaš dom, obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte na info@ekosen.si ali pa na telefonsko številko 080 30 10.

Izberite kakovostno ogrevanje in poskrbite za udobje vašega doma!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.