Akcija za vse heroje epidemije covid

mbk
21.05.2020 16:00

Popust za bivanje v hostlu velja za vse, ki so bili v času epidemije pravi heroji, torej zdravstveno osebje, policisti, novinarji, zaposleni v trgovinah in lekarnah, čistilke, komunalni delavci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Po začasnem zaprtju zaradi izrednih protipandemskih ukrepov s 5. junijem ponovno odpira vrata Hostel Pekarna, kjer pričenjajo s prav posebno akcijo popustov, s katero se želijo zahvaliti "vsem, ki ste med pandemijo skrbeli za vse nas!" pišejo. S sproščanjem izrednih ukrepov se namreč zaključuje tudi sodelovanje Hostla Pekarna z UKC Maribor, čigar osebje je v času pandemije začasno prebivalo v njihovih prostorih. V zahvalo trudu, pogumu, odrekanju in vzdržljivosti tako ponujajo 25 odstotni popust za vse družine, v katerih je vsaj en član družine delal v času epidemije na svojem delovnem mestu.
"Akcija velja za vse, ki so bili v času epidemije pravi heroji, torej zdravstveno osebje, policisti, novinarji, zaposleni v trgovinah in lekarnah, čistilke, komunalni delavci, … Dovolite, da mi poskrbimo za vas, tako kot ste vi poskrbeli za nas v preteklih tednih in mesecih," sporočajo iz hostla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta