Arsenovič bo župansko pisarno opremil s svojim pohištvom

Aljoša Peršak Aljoša Peršak
23.01.2019 16:45

Med prvimi potezami novega mariborskega župana Saše Arsenoviča je tudi obnova pisarn v njegovem kabinetu v vrednosti okrog 24 tisoč evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novi mariborski župan Saša Arsenovič ne bo uradoval v isti pisarni kot njegovi predhodniki, ampak si je izbral drugo.
Andrej Petelinšek

Novi mariborski župan Saša Arsenovič ne bo uradoval v isti pisarni kot njegovi predhodniki, ampak si je izbral drugo. Za spremembo se je odločil "na podlagi strateškega razmisleka in želje po čim bolj funkcionalnem delovnem okolju kabineta", so ob tem sporočili iz službe za odnose z javnostmi MOM. Preselil se bo v manjšo, vogalno pisarno v prvem nadstropju občinske zgradbe, ki gleda z ene strani na Ulico heroja Staneta, z druge pa na Trg generala Maistra.
Novo župansko pisarno v teh dnevih obnavljajo, Arsenovič pa jo bo opremil s pohištvom, ki je njegova osebna last. "Tudi na ta način bo občina prihranila sredstva in omogočila obnovo več pisarn," poudarjajo na mariborski občini. V nekdanji županovi pisarni bodo uredili konferenčno sobo z omizjem za vsaj 20 sedišč, saj bo ta prostor po novem namenjen večjim delovnim sestankom. Na občini zatrjujejo, da je bila obnova v kabinetu župana načrtovana že pod prejšnjim vodstvom mestne občine - in sicer zgolj za eno, prej omenjeno vogalno pisarno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta