Avstrijci vabijo medicinske sestre in negovalke, več prostih delovnih mest v Orodjarni Imenšek, na Ptuju zaposlijo veterinarja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
26.02.2020 15:05

Preverite koga iščejo delodajalci v Mariboru in Podravju. Morda najdete novo službo tudi zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Perutnina Ptuj zaposli veterinarja

V Perutni Ptuj imajo prosto delovno mesto za veterinarja. Opravljali boste preglede perutnine, zdravili in cepili živali, vaše delo bodo tudi preventivni in kurativni ukrepi na terenu ter vodenje dokumentacije. Kandidati morajo imeti VII. stopnja izobrazbe veterinarske smeri, z opravljenim strokovnim izpitom, zahteva se tudi aktivno znanje angleškega jezika in vozniško dovoljenje. Nudijo redno zaposlitev, za poln delovni čas, s šestmesečnim poskusnim delom. Prijavo je treba poslati, do vključno 21. marca, na elektronski naslov: zaposlovanje@perutnina.eu ali na naslov Perutnina Ptuj, Kadrovska služba, Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj. Več najdete tukaj.

V Orodjarni Imenšek več prostih delovnih mest

V Orodjarni Imenšek v Mariboru zaposlijo orodjarja, vodjo projektov, konstrukterja in kontrolorja kovinskih izdelkov. Ponujajo redno zaposlitev. Če vas bi delo v tem podjetju zanimalo, lahko pošljete prijavo po e-pošti na mail: info@imensek.si ali po pošti, na naslov: ORODJARNA IMENŠEK d.o.o., Cesta k Tamu 68, 2000 Maribor. Več o tem, kakšno izobrazbo in znanja pričakujejo za posamezno prosto delovno mesto, si lahko pogledate na spletnem portalu Moje delo.

Sestram ponujajo 2800 evrov, negovalkam 2369 evrov plače

Avstrijski samostan išče diplomirane medicinske sestre in negovalke. Zaposlijo jih za polni ali skrajšan delovni čas. Kandidatke morajo imeti ustrezno izobrazbo, pogoj pa je tudi znanje nemškega jezika na ravni B2. Kaj ponujajo? Medicinskim sestram začetno osnovno plačo za 40 delovnih ur na teden 2.658,71 do 2.804,21 evrov bruto, negovalkam nekoliko nižjo, od 2.252,66 do 2.369,06 evrov bruto. K plači pa tudi dodatek na delovno dobo in dodatek na opravljeno delo. Zastonj zajtrk in ugodno prehrano, pakrirno mesto pri domu za starejše, uredijo vam tudi bivanje. Prijave lahko pošljete na naslov: Pensionisten- und Pflegeheim Marienheim, PDL Jasna Masic, MSc, Hauersteigstraße 51, 3003 Gablitz ali po želji na elektronski naslov: pflegedienstleitung@pflegeheime-gablitz.at. Podrobnejše informacije najdete tudi na spletni strani.

Bi delali v spletni prodaji?

Podjetje Konstill je ponudnik obvezne in dodatne opreme za avtomobile. V Mariboru zaposli specialista za spletno prodajo in marketing za avstrijski trg. Od kandidatov pričakujejo tekoče znanje nemškega jezika (na nivoju C2), najmanj 5 let izkušenj s področja prodaje, vsaj 1 leto izkušenj s področja spletne prodaje (poznavanje spletnega marketinga), prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki poznajo navade Avstrijcev in njihov način življenja. Prijavo lahko do 13. marca pošljete na elektronski naslov: zaposlitev@konstill.com. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete tukaj.

Kia v Mariboru zaposli pralca avtomobilov

V Kia centru v Mariboru zaposlijo pralca avtomobilov. Kandidati morajo imeti najmanj V. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, vozniško dovoljenje B kategorije (najmanj 2 leti), od njih tudi pričakujejo natančnost, odgovornost in poznavanje osnov avtomobilizma, zaželjene so tudi izkušnje s pranjem vozil. Zaposlitev je za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom. Prijave lahko pošljete do 24. marca, preko spletnega portala Optius.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta