(BIG BOOOM SPIRIT) Veliki pok na Partizanski cesti

Denis Živčec Denis Živčec
26.09.2019 14:09

Ne zgolj prodajalno, lastnika novega mariborskega tekstilnega diskonta trdita, da sta energetsko počistila tudi oblačila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tatjana Blažič in Aleš Gabrič s svojima dvojnikoma od prerezu rdečega traku prodajalne, ki je v življejne obudila prostore nekdanjega Slovenijalesa.
Sašo Bizjak

Obok balonov je pred vhodom v nekdanje prostore Slovenijalesa pospremil odprtje diskonta Big Booom Spirit, ki bi morda bil le še ena od tekstilnih prodajaln na Partizanski cesti, če ne bi imel nekoliko specifičnih, ezoterično navdihnjenih lastnikov. Ob natanko 12.07, uri, ki je numerološko bojda bila za nov začetek najustreznejša, sta, oblečena kot lutki pred vhodom, iz po fengšuju opremljene prodajalne stopila Tatjana Blažič in Aleš Gabrič, tisti, ki je nekoč na drugi strani ceste odprl prvo od v tolarskih časih sila aktualnih prodajaln Vse za jurja.

Ni bilo malo tistih, ki so že nekaj minut po prerezu rdečega traku prišli preveriti ponudbo oblačil, katerih cene se začnejo pri dveh evrih.
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta