Božično kosilo v Ljudski kuhinji Betlehem, nadškof Cvikl se je zahvalil vsem, ki pomagajo

M.D.
24.12.2019 14:20

V praznično okrašeni Ljudski kuhinji Betlehem je kakor vsako leto prejemnike, ki vsak dan zaužijejo toplo kosilo, sprejel mariborski nadškof metropolit Alojzij Cvikl.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nadškof metropolit Alojzij Cvikl v Ljudski kuhinji Betlehem.
Karitas Maribor

"Vesel sem, da lahko na ta dan, ko bomo obhajali sveti večer in se poglabljali v skrivnost božiča, nekaj trenutkov preživim z vami," je zbranim v Ljudski kuhinji Betlehem dejal mariborski nadškof Alojzij Cvikl
Cvikl se je pridružil sodelavcem in prostovoljcem Karitas ter razdelil kosilo in se v prijetnem druženju srečal z vsakim, ki v stiski potrebuje pomoč. Nadškof se je zahvalil sodelavcem in prostovoljcem za delo, v sporočilu pa je zahvalo namenil tudi dobrim ljudem, ki vse leto podpirajo Karitas, ko darujejo in pomagajo ter zagotavljajo topla kosila.
"Pomoč Karitas ne bi bilo mogoča brez podpore in solidarnosti mnogih skritih dobrih ljudi, ki darujejo po svojih močeh (mnogi so se odločili in namenili dar, svoj čas kot prostovoljec ali donacijo dohodnine za Karitas) in sofinancerjev (MOM – Mestna občina Maribor, MDDSZ – Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, MZ – Ministrstvo za zdravje, FIHO – Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij, ZRSZ – Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, EU – Evropska unija – operativni program za materialno pomoč najbolj ogroženim (EU-hrana) …) ter donatorjev.
Vsem in vsakemu posebej se želimo zahvaliti za zgled solidarnosti, družbeno odgovornost ter želimo blagoslovljen Božič ter vse dobro v prihajajočem letu,
" so v Karitasu zapisali v sporočilu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta