Deželna banka Slovenije išče vodjo poslovalnice v Mariboru, delo tudi za asistenta vodje Europarka in okulista

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
27.08.2020 08:16

Iščete novo službo? Preverite, katera prosta delovna mesta ponujajo ta teden v Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bi bili asistent vodje Europarka?

V Europarku imajo delo za asistenta vodje nakupovalnega središča. Katere pogoje morate izpolnjevati? Pričakujejo, da imate VI. ali VII. stopnjo izobrazbe ekonomske ali družboslovne oziroma sorodne smeri, dobro znanje nemškega in pasivno znanje angleškega jezika, dve leti delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih, uporabna računalniška znanja MS Office, delovne izkušnje s področja računovodenja in vozniški izpit B kategorije. Zaposlitev je za določen čas. Življenjepis s sliko in prijavo lahko pošljete do vključno 13. septembra, na elektronski naslov: zaposlitev@ses-european.com. Več informacij na spletnem portalu MojeDelo.

Delo ponujajo specialistu za digitalni marketing

Založba Forum Media ima v Mariboru prosto delovno mesto za specialista digitalnega marketinga. Zaposlitev je za polni delovni čas, pričakujejo, da imate VI/1., VI/2. stopnjo izobrazbe. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z dokazljivimi delovnimi izkušnjami in sposobnostmi s področja digitalnega trženja. Kaj ponujajo? Delo v uspešnem mednarodnem podjetju, redno plačilo in stimulacijo glede na rezultat, pozitivno delovno okolje in možnost napredovanja. Prijavo s priloženim CV pošljite preko portala Optius, najkasneje do 1. septembra. Več informacij najdete tukaj.

Deželna banka Slovenije išče vodjo poslovalnice v Mariboru

Deželna banka Slovenije zaposli vodjo poslovalnice v Mariboru. Katera znanja in izkušnje morajo imeti kandidati? Visokošolsko strokovno izobrazbo ekonomske ali splošne smeri (1. bolonjska), 4 leta delovnih izkušenj, znanje angleškega jezika za strokovne namene, znanja s področja računalništva in informatike, poznavanje aktualnih predpisov s področja bančništva in financ ter bančnih produktov, zaželeno je dovoljenje za posredovanje poslov zavarovalnega zastopanja. Zaposlitev je za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom. Vlogo pošljite na elektronski naslov: zaposlitev@dbs.si ali po pošti, na naslov: Deželna banka Slovenije d.d., Služba upravljanja s kadri in organizacije, Kolodvorska ulica 9, 1000 Ljubljana, z oznako "NE ODPIRAJ – prijava na razpisano delovno mesto". Več tukaj.

Delo za optika v podjetju Morela Okulisti

V podjetju Morela Okulisti v Mariboru zaposlijo optika. Imeti morate V. stopnjo izobrazbe optik tehnik ali 2 leti delovnih izkušenj v optiki, smisel za komunikacijo in delo z ljudmi, poznavanje OS Windows in vozniški izpit B kategorije. Pričakujejo tudi, da ste odgovorni in zanesljivi. Vaše delovne naloge bodo svetovanje strankam v optični trgovini, priprava naročil za izdelavo očal, izdaja očal strankam, prevzem in skladiščenje blaga, opravljanje blagajniških nalog in obračunov poslovanja. Zaposlitev je za določen čas, mesečno plačilo po dogovoru. Prijavite se lahko najkasneje do 24. septembra, preko portala Optius.

Meltal zaposli finančno računovodskega strokovnjaka

Podjetje Meltal IS konec leta 2021 zapušča vodja finančno-računovodskega sektorja in odločili so se, da že v leta 2020 zaposlijo strokovnjaka, ki ga bo nadomestil. Kandidati morajo imeti visokošolsko ali višješolsko izobrazbo ekonomske smeri, vsaj 10 let delovnih izkušenj v računovodstvu na podobnih delih, poznavanje programov MS Word in Excel, po možnosti Microsoft Dynamics Navision, pričakujejo tudi poznavanje ustrezne zakonodaje, sposobnost vodenja, samostojnost pri delu, natančnost, samoiniciativnost in znanje angleškega jezika. Zaposlitev je za nedoločen čas, prijavo z življenjepisom in opisom dosedanjih izkušenj pošljite na elektronski naslov: petra.adam@meltal.si do 23. septembra. Podrobnejše informacije najdete na spletnem portalu MojeDelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta