Dobro pripravljeni na nasmejano leto

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
03.01.2022 11:20

Val motivacije in navdiha je zelo močan ob pričetku novega leta. To je čas sprememb. Začnite svoj prvi delovni dan nasmejano in s kavo Minute

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Najboljši sosed ve, da je z nasmehom na obrazu lažje premagovati vse izzive vsakdana. Mimoidoče v mestnih središčih zato presenečajo s kuponi za brezplačno kavo Minute v zameno za nasmeh. Na prvi ponedeljek v novem letu med 6.30 in 12. ure poiščite Mercatorjeve »kofetarice«, ki delijo kupone. Najdete jih v Mariboru na Mlinski ulici, v Celju na Krekovem trgu, v Ljubljani na Bavarskem dvoru in Kongresnem trgu, v Kopru na Titovem trgu, v Kranju na Maistrovem trgu, v Novi Gorici na Bevkovem trgu in v Novem mestu na Glavnem trgu. Nato poiščite najbližjo Mercatorjevo trgovino in si na kavomatu pripravite lonček vroče in dišeče kave Minute.

Arhiv Naročnika

V Mercatorju pa so pomislili tudi na tiste, ki ste priložnost za nasmeh »kofetarici« zamudili. Če si naložite mobilno aplikacijo Moj M ali če jo že imate na pametnem telefonu, boste nagrajeni z virtualnim kuponom za kavo Minute.

Arhiv Naročnika

V odlični kavi Minute bodo uživali tudi zaposleni v bolnišnicah. Mercator je namreč podaril kavo UKC-ju Ljubljana in 13 bolnišnicam po Sloveniji. Majhna gesta v znak zahvale vsem, ki so najbolj obremenjeni v času boja proti epidemiji. Skupno bo podarjenih 70.000 lončkov kave Minute, kar je 70.000 nasmehov, ki naj nas spremljajo vse leto 2022!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.