Dobrodošli v novi pametni pisarni

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
08.04.2019 14:21

Sestavite svojo naj kombinacijo: NEO poslovni + Naj B.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Istockphoto, Arhiv naročnika

Združite vso poslovno komunikacijo na enem mestu s platformo NEO za pametno življenje, ki vam s pametno pisarno omogoča varne, učinkovite in varčne rešitve za vsakodnevno poslovanje.

Varna pisarna za vašo brezskrbnost

Dobro je imeti vse pod nadzorom tudi pri kontroli poslovnih prostorov tako v delovnem času kot tudi izven njega. Tako lahko v primeru, da se sredi noči sproži senzor gibanja, preko zunanjih in notranjih kamer preverite, če je vse v redu. Prav tako pa vas v primeru izliva vode o tem nemudoma obvesti senzor. Skratka, s pravimi rešitvami ste lahko brez skrbi kjerkoli in kadarkoli.
Vse za učinkovito pisarno
Se vam je kdaj sredi sestanka zgodilo, da ste nujno potrebovali datoteko, ki pa je ostala na vašem računalniku v pisarni? Storitve v » oblaku« vam s programskim paketom Office 365 omogoča varen in takojšen dostop do vseh datotek z vašega računalnika iz različnih naprav tudi brez internetne povezave. Če pa ne veste, kje bi začeli s spletno prepoznavnostjo, vam olajšamo izbiro s postavitvijo vaše spletne strani na ključ ter registracijo spletne domene. V primeru, da niste prepričani ali so vsi obrazci v skladu z zakonodajo, vam za prenos podatkov na FURS zagotovimo tudi spletno blagajno za hitro in enostavno izdajanje računov.
Varčna pisarna v vsakem trenutku
Nič ni bolj neprijetnega kot trenutek, ko se na poti na dopust spomnite, da morda pa le niste izključili ene od luči v pisarni. Takrat prav pride izklop in vklop naprav s pametnimi vtičnicami in žarnicami preko aplikacije NEO.

Vaša beseda je glavna

Vstopite v novi svet platforme za pametno življenje NEO v katerem najdete vsebine z glasovnimi ukazi v slovenskem in angleškem jeziku. Še več, samo beseda je dovolj in že lahko dostopate do Videotek in druge TV-zabave ali pa si ogledate zamujene vsebine do 7 dni nazaj.

Arhiv naročnika

Izjemna priložnost za izjemno komunikacijo

Združite paket NEO Poslovni in mobilni paket Naj B za samo 40,99 EUR* na mesec. Za več informacij pokličite na brezplačno številko 080 70 70, pišite na poslovni@telekom.si ali nas obiščite v Telekomovem centru.

*Naročniško razmerje s paketom NEO Poslovni lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Akcijska mesečna naročnina (32,79 EUR) za 4 mesece velja za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa ob vezavi za 24 mesecev, če so hkrati naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Po pretečenih 4 mesecih se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 19. 3. do 30. 4. 2019 in se za nove naročnike izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Več v prodajni ponudbi fiksnih storitev na www.telekom.si. Mesečna naročnina 40,99 EUR je seštevek mesečne naročnine izbranega mobilnega paketa Naj B (8,20 EUR) in izbranega paketa NEO Poslovni (32,79 EUR), ki veljata 4 mesece za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev. Cene so v EUR brez DDV in zaokrožene na dve decimalki. Za več informacij o ponudbi obiščite www.telekom.si/poslovni, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 70 70. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.