Električarju v Nemčiji ponujajo 2500 evrov neto plače, blagajnika zaposlijo v igralnici Mond

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
29.08.2019 12:20

Iščete službo. Za vas smo pobrskali med zaposlitvenimi oglasi in ta teden našli kar nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Poglejte!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
telefon1
Neznan

V Magri komercialistu 900 do 1200 evrov 

V mariborskem podjetju Tisk in darila Magra zaposlijo komercialista na terenu. Kaj bodo vaše naloge? Aktivno iskanje novih strank v SV Sloveniji, zbiranje, priprava ponudb, pogajanja in svetovanje kupcem. Od kandidatov pričakujejo V. ali VI. stopnja izobrazbe komercialne smeri, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju prodaje, prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v prodaji na terenu in z znanjem angleškega jezika. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in plačo med 900 - 1200 evrov bruto, odvisno od tega, kako uspešni boste pri prodaji. Prijave sprejemajo do 22. septembra, več informacij najdete na spletnem portalu.

Zavarovalnica Sava išče dva cenilca

Če bi vas veselilo delo cenilca avtomobilskih škod, imajo v Zavarovalnici Sava dve prosti delovni mesti v Mariboru. Prijavite se lahko še samo do ponedeljka, 2. septembra. Katere pogoje morate izpolnjevati? Imeti morate najmanj srednješolsko izobrazbo in dve leti delovnih izkušenj. Zaželeno je tudi znanje angleškega ali nemškega jezika, poznavanje električnih in tovornih vozil ter motornih koles. Zaposlitev je za nedoločen čas, s poskusno dobo šest mesecev. Več informacij najdete tukaj.

Bi bili bančnik v Gorenjski banki?

Gorenjska banka išče v Mariboru bančnika. Od kandidatov pričakujejo VII. stopnjo ekonomske ali druge ustrezne izobrazbe, vsaj štiri leta delovnih izkušenj in pogovorno znanje angleškega jezika. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge in naslov, na katerega lahko prijavo pošljete do vključno 15. septembra, najdete na spletni strani.

Blagajnika v igralnici zaposlijo v Mondu

V igralnici Mond v Šentilju zaposlijo blagajnika. Delo je za določen čas, 12 mesecev. Kandidati morajo imeti srednješolsko izobrazbo, od njih se tudi pričakuje dobro znanje angleškega in nemškega jezika, izpolnjevati pa morajo tudi pogoje za pridobitev licence za delo blagajnika. Prijavo lahko pošljete še do torka, 3. septembra, več podrobnosti pa najdete tukaj.

Električarju v Nemčiji ponujajo 2500 evrov

Podjetje Industrietechnik iz Hamburga išče električarje. Ponuja redno zaposlitev, tudi mladim brez izkušenj, neto plačo v višini 2500 evrov, nastanitev in možnost dodatnega šolanja. Plačali vam bodo tudi tečaj nemškega jezika. Od kandidatov pričakujejo, da imajo končano elektro šolo in vozniški izpit ter osnovno poznavanje nemškega jezika. Kaj boste delali in naslov kamor lahko pošljete prijavo, najdete na spletnem portalu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta