Energetika Maribor: Jutri bomo znova vklopili ogrevanje

MBK
15.04.2024 16:24

Energetika Maribor je svoje odjemalce obvestila, da bo glede na občutno ohladitev, ki jo napovedujejo meteorologi za naslednjih deset dni, jutri postopoma vklopila ogrevanje vsem večstanovanjskim objektom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Energetika Maribor
Sašo Bizjak

Energetika Maribor je svoje odjemalce obvestila, da bo glede na občutno ohladitev, ki jo napovedujejo meteorologi za naslednjih deset dni, z dnevnimi temperaturami med 10 in 12 stopinj Celzija ter jutranjimi temperaturami blizu ledišča, v torek, 16. aprila, postopoma vklopila ogrevanje vsem večstanovanjskim objektom. "Ob tem poudarjamo, da lahko Energetika Maribor izvede vklop ali izklop ogrevanja v vsakem trenutku na podlagi zahtev upraviteljev objektov oziroma s strani upraviteljev pooblaščenih kontaktnih oseb za ogrevanje. Zahteve po vklopu/izklopu ogrevanja objektov je mogoče kadarkoli podati na kontaktno številko za sporočanje reklamacij oziroma sprememb režimov ogrevanja 02 300 88 00," so zapisali.

Energetika Maribor
Sašo Bizjak

Za novejše objekte, zgrajene večinoma po letu 2005, kjer imajo etažni lastniki interni sistem ogrevanja s stanovanjskimi toplotnimi podpostajami s pretočno pripravo sanitarne tople vode, to obvestilo ne velja, saj etažni lastniki sami odločajo o režimu ogrevanja svojih etažnih enot neodvisno od ogrevalne sezone, so še poudarili. Iz splošnega vklopa bodo izvzeti tudi redki večstanovanjski objekti, za katere imajo javljeno spreminjanje režimov izključno po posebnem naročilu upraviteljev oziroma predstavnikov odjemalcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta