Festival dojenja: Podpora staršem ob izzivih

MBK
04.08.2019 18:12

"Zaupanje vase je ključnega pomena ob vstopu v starševstvo. Vse od poroda naprej se v realnem življenju vrstijo izzivi za oba starša. S pomočjo zaupanja vase in podporo okolice jih je možno preseči," je sporočilo že šestega Festivala Dojiva.se, ki je ob tednu dojenja minulo soboto potekal v petnajstih krajih po Sloveniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V mariborski park je prišlo na druženje in pomenek 150 obiskovalcev.
Andrej Petelinšek

V mariborski Mestni park je, kot je povedala Marina Popovič Frangež, iz spletne šole za starše Veva, ki je pokrovitelj festivala, prišlo okoli 150 obiskovalcev. "Veseli smo odziva po vsej Sloveniji. Festival je namenjen pomoči in informiranju nosečnic o dojenju in o podpori doječim mamam pri premagovanju številnih težav, ki so realna plat materinstva. Dojenja ne promoviramo zato, da bi komu vzbujali slabo vest, ampak da imajo starši dovolj informacij, ko jih potrebujejo," je dejala.
Festival je način, še poudari Frangeževa, da se ob komunikaciji v virtualnem svetu nosečnice in matere srečajo tudi v živo, se medsebojno povežejo in s poučnim festivalskim dogajanjem prejmejo koristne informacije, nasvete, samozavest in podporo za soočanje z izzivi nosečnosti in materinstva. Skupnost Dojiva.se je nastala na socialnem omrežju Facebook in danes združuje več kot 15.000 nosečnic in mam. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta