(FOTO) Nova zamuda pri prenovi dvorane Tabor: Podžupan Medved pravi, da je vse skupaj že malo noro

Igor Selan Igor Selan
05.07.2022 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dvorana Tabor je na jugu in severu dobila tudi zunanja steklena povezovalna hodnika, zaradi katerih bo poraba energije manjša kot doslej.
Dvorana Tabor je na jugu in severu dobila tudi zunanja steklena povezovalna hodnika, zaradi katerih bo poraba energije manjša kot doslej.
Igor Napast
Prenova dvorane Tabor, ki jo je podjetje Makro 5 Gradnje začelo novembra lani in bi se morala po prvotnih načrtih končati sredi marca, se znova podaljšuje. Zadnji rok za dokončanje del je zdaj 27. julij. Razlog za zamik, pravi mariborska občina, so težave z gradbinci, ki ne le da jih ni na gradbiščih, ampak občini tudi pravočasno ne izstavljajo faktur, zaradi česar ima ta težave tudi z uveljavljanjem že pridobljenih sofinancerskih sredstev.

Kot sicer sporočajo iz Športa Maribor, zaradi dodatne zamude naj ne bi prišlo do izpada športnih programov, saj so klubi večinoma zaključili državna prvenstva in so od junija na počitnicah.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta