(FOTO) Švic fest sredi mesta dodobra prešvical Mariborčane

Klemen Polanec Klemen Polanec
15.09.2019 12:48

Mnogo Mariborčanov je nedeljsko dopoldne preživelo športno in predvsem zadihano, saj je organizacija Bodifit na Trgu Leona Štuklja že drugo leto zapored priredila tako imenovani Švic fest.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trg Leona Štuklja v nedeljo dopoldan.
Sašo Bizjak

Tokratna nedelja za nekatere ni bila tako nedelovna kot za druge. Glavni krivec? Dogodek Švic fest, ki ga je priredila organizacija Bodifit, da športni duh pripeljejo v samo središče Maribora in v telesa njegovih prebivalcev. Trg Leona Štuklja je tako ob 9. uri napolnilo okoli dvesto športa željnih Mariborčanov oziroma, po hitrem pregledu množice, predvsem Mariborčank. "Morali bi biti v cerkvi," je ob bitju zvonov frančiškanske cerkve v smehu dejal Michael King in zbrane popeljal v uro pilatesa. "Poslanstvo Bodifita je širjenje zdravega načina življenja in ker se vedno trudimo biti drugačni ter boljši, smo se odločili organizirati brezplačni dogodek, da širši množici predstavimo športne vadbe, ki so sicer običajno zaprte v dvorani," pravi Maja Tasič iz Bodifita.

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta