(FOTO) Tako so pred mariborsko občino izobesili novo zastavo z novim grbom

Igor Selan
20.11.2020 16:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na novih občinskih zastavah je grb na sredini in ne več na koncu zastave, kjer se ta v vetru običajno strga najprej. Foto: Andrej PETELINŠEK
Andrej Petelinšek

Pred mariborsko občino visijo nove zastave. Kot je znano, je občina zaradi oblikovalske neustreznosti pred kratkim posodobila grb in zastavo, zaradi česar je morala naročiti nove občinske simbole. Skupaj so tako za zdaj naročili 311 zastav, dobili so jih 179 in zanje odšteli nekaj več kot 3700 evrov. Nove zastave so ob občini izobesili še na Rotovžu, Greenwichu, Slomškovem trgu in pri spomeniku v Ulici talcev 14.

Andrej Petelinšek

​Preostale zastave, ki bodo namenjene šolam, vrtcem in mestnim četrtem ter krajevnim skupnostim, bodo prejeli prihodnji teden, stale bodo še dodatnih tri tisoč evrov. Ostale stvari, kot so vizitke, protokolarne tiskovine, značke, darila, nagrade, vrečke in drugi promocijski material, bo občina naročevala po sprotnih potrebah.

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta