Hišnega tehnika iščejo v Europarku, v hotelu Atlantida Boutique vodjo kuhinje, natakarja in maserja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
19.06.2019 13:56

Tudi ta teden smo pobrskali med zaposlitvenimi oglasi. Poglejte, kje v Mariboru in okolici je mogoče dobiti službo, morda je tudi kaj zanimivega za vas!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Štajerska gospodarska zbornica išče prodajnika

Za nedoločen čas Štajerska gospodarska zbornica zaposli prodajnika na terenu. Kandidati morajo prijavo poslati najkasneje do 30. junija. Pričakujejo, da imate končano najmanj VI. stopnjo ekonomske, organizacijske ali informacijske smeri, tri leta delovnih izkušenj na področju prodaje, aktivno znanje angleškega jezika in vozniški izpit. Ponujajo zaposlitev za določen čas s poskusnim obdobjem 6 mesecev in možnost podaljšanja pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Več o tem, kaj bodo vaše naloge, najdete tukaj.

V Comtronu zaposlijo komercialista

V podjetju Comtron, ki je vodilno IT podjetje v Sloveniji, razpisujejo prosto delovno mesto analitika-komercialista za spletne rešitve v Mariboru. Prijavijo se lahko diplomirani inženirji ali diplomirani ekonomisti, ki že imajo izkušnje na podobnih delovnih mestih. Pričakujejo tudi, da imajo vozniški izpit, zaželen pa je tudi certifikat za strokovnost. Obvezno je tudi znanje angleškega jezika. Več o tem kaj bodo vaše naloge in kako lahko pošljete prijavo do 13. julija, najdete na spletnem portalu.

Bi bili hišni tehnik v Europarku?

V nakupovalnem središču Europark v Mariboru iščejo hišnega tehnika. Ta bo moral skrbeti za nemoteno delovanje in obratovanje nakupovalnega središča. Od kandidatov, ki se lahko prijavijo do 30. junija, pričakujejo vsaj VI stopnjo izobrazbe tehnične smeri, pet let delovnih izkušenj, pripravljenost za delo tudi v popoldanskem času in med vikendi, pa tudi aktivno znanje nemškega in angleškega jezika. Več informacij o prostem delovnem mestu najdete tukaj.

V Rogaški Slatini potrebujejo vodjo kuhinje, natakarja in maserja

V petzvezdičnem hotelu Atlantida Boutique v Rogaški Slatini imajo več prostih delovnih mest. Zaposlijo vodjo kuhinje, natakarja in maserja. Podrobnosti o tem kaj pričakujejo od kandidatov in kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na tem spletnem mestu.

Panvita ima prost mesto za administratorja v Mariboru

Samo še do 25. junija lahko oddate vlogo, če vas zanima delo administratorja v Panvitinem mesnem centru AVE v Mariboru. Kandidatom, ki morajo imeti srednješolsko izobrazbo in vozniški izpit, ponujajo službo za nedoločen čas. In kaj boste delali? Zbirali in potrjevali naročila kupcev, ažurirali prodajne cenike, v opisu del je tudi delo na blagajni. Več informacij najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta