Hotelskega zdravnika zaposlijo v Rogaški Slatini, v Lestru iščejo brusilca, strugarja, vodjo nabavne službe

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
25.07.2019 10:43

Pogledali smo zaposlitvene oglase in tudi ta teden našli kar nekaj zanimivih delovnih mest. Preverite, morda najdete priložnost zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zdravnika zaposlijo v hotelu Aleksander

V hotelu Aleksander v Rogaški Slatini iščejo zdravnika splošne medicine za delo v ambulanti. Od kandidatov pričakujejo tudi znanje angleškega ali ruskega jezika, saj boste morali komunicirati tudi z njihovimi VIP gosti in najman dve leti izkušnje s področja dela splošnega zdravnika. Če ste iz drugih slovenskih mest, vam poleg plačila, o katerem se bodo z vami dogovorili na osebnem razgovoru, ponujajo tudi udobno namestitev in prehrano. Več podrobnosti in naslov kamor lahko pošljete prijavo najdete na spletni strani.

Bi v Plinarni Maribor skrbeli za investicije?

Plinarna Maribor zaposli vodjo službe za izgradnjo in investicije. Vaše delo bo načrtovanje, organizacija in vodenje investicij v plinovode, naprave in objekte sistemov zemeljskega plina. Zahtevana je VI/1 ali VI/2 stopnja izobrazbe strojne, gradbene ali druga tehnična smeri, strokovni izpit po gradbenem zakonu, strokovni izpit iz zakona o upravnem postopku, poznavanje programskih orodij na zahtevnejši ravni, znanje angleškega jezika, znanje nemškega jezika je zaželeno, vozniški izpit B kategorije in 4 leta delovnih izkušenj. Prijavo lahko oddate do 18. avgusta, več informacij najdete na spletnem portalu.

Sezonsko delo v kmetijstvu in ribištvu

Kmetijsko gozdarski zavod Maribor za tri mesece oziroma do 3. novembra zaposli delavca v kmetijstvu in ribištvu. Kandidati, ki lahko vloge pošljejo do ponedeljka, 28. julija, morajo imeti končano srednjo poklicno šolo, vozniški izpit B kategorije, od njih tudi pričakujejo, da bodo računalniško urejali besedila in preglednice. Več o tem katere bodo vaše delovne naloge najdete tukaj.

Vas zanima delo v službi za odnose z javnostmi?

Banka Slovenije ima prosto delovno mesto namestnika vodje službe za odnose z javnostmi. Če imate najmanj sedmo stopnjo izobrazbe in osem let delovnih izkušenj, če dobro poznate slovenski medijski prostor in gospodarske razmere doma in v svetu, odlično obvladate angleški jezik, lahko vlogo z življenjepisom pošljete do 25. avgusta. Z izbranim kandidatom bo delovno razmerje sklenjeno za nedoločen čas. Več o vaših delovnih nalogah in naslove najdete na spletni strani.

V Lestru šest prostih delovnih mest

V podjetju Lestro Ledinek v Hočah imajo šest prostih delovnih mest. Zaposlijo brusilca, CNC operaterja in strugarja, kontrolorja konstrukterja lesnoobdelovalnih strojev, iščejo tudi vodjo nabavne službe. Več podrobnosti o delovnih mestih in pogojih, ki jih pričakujejo od kandidatov, najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta