Ime tedna tokrat Mariborčanka Ninna Kozorog

M.R.
20.05.2019 17:25

Nacionalni radio Val 202 je za Ime tedna izbral Mariborčanko, zdravnico in humanitarko ter prostovoljko Ninno Kozorog, sicer gonilno silo društva Humanitarček.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ninna Kozorog
Andrej Petelinšek

Poleg nje sta bila kandidata za Ime tedna tudi Rok Černe in Domen Rozman. Prvi je glavni koordinator projekta Life Linx, ki pomaga pri preselitvi 14 risov iz Slovaške in Romunije v Slovenijo in Hrvaško. Rozman pa je idejni vodja akrobatske skupine Dunking Devils. 
"V tem kapitalističnem svetu smo pozabili, kako biti prijazen do drugega. Na primer prinesti sodelavcu kavo, se nekomu nasmehniti," pravi Ninna Kozorog, ki tudi spodbuja akcijo naključne prijaznosti. Na medijsko izpostavljenost je na začetku gledala bolj kot na oviro pri svojem poklicu, so še zapisali na spletni strani Vala 202. 
Sicer pa je Ninna Kozorog tudi Večerova kolumnistka in njene zapise spremlja kar precej veliko število ljudi. Poleg tega smo se z njo pogovarjali tudi mi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta