Iz Celja v svet od 10. do 15. septembra na MOS-u

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.09.2019 12:56

52. MOS od 10. do 15. septembra 2019 znova prinaša bogato ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Obeta se veliko število najboljših blagovnih znamk avtodomov, prikolic in opreme. Na MOS Turizmu ne bo manjkala niti outdoor oprema, ime sejma pa bo lepo zaokrožila še kulinarična ponudba in predstavitev destinacij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Svoboda, neodvisnost, spontanost in duh avanture so tiste lastnosti, ki so poskrbele, da je priljubljenost kampinga in karavaninga v zadnjih letih močno narastla. Za tovrsten način potovanja se odločajo starejši, ki se podajajo na odkrivanje mirnejših kotičkov, prav tako pa tudi mlajši, ki hrepenijo po svežih izkustvih.

Prikolica, avtodom ali šotor?

Na splošno velja, da je izbira počitniškega vozila odvisna od vrste dopusta, ki ga iščemo. Če vemo, da bomo ves čas na istem mestu, potem izberimo prikolico. Če želimo raziskati okolico, nam še vedno ostane avto. Če si želimo ogledati širše območje in več mest, je boljša izbira avtodom. Če pa si želimo pristnega stika z naravo, pa je najbolje, da se na potep odpravimo s šotorom.
Ravno raznobarvna paleta možnosti, ki nam jih ponuja današnji svet, marsikoga pusti v dvomih, celodnevni izleti in mnogo kilometrov od ponudnika na enem koncu Slovenije do drugega na nasprotni strani pa so precej utrujajoči. Sejem MOS Turizem omogoča združitev vsega za kamping in karavaning na enem mestu in vam tako olajša izbiro.

Arhiv Naročnika

Destinacije, ki prepričajo

Marsikomu, ki ima svoje počitniško vozilo že več let, zmanjka idej za izlete. Pa vendar Slovenija in okoliške države ponujajo toliko lepega in lahko dosegljivega. MOS bo zato ponudil tudi s turističnimi novostmi in idejami za izlete ter večdnevne oddihe bodisi v mestu, zdravilišču ali podeželju. Pri razstavljavcih boste izvedeli vse o nastanitvenih kapacitetah (hoteli in zasebne namestitve), gradovih, muzejih, tematskih parkih in čisto spontanih izletih v naravo. Da boste kraje lahko tudi okusili, pa ne bo manjkalo niti najrazličnejših degustacij, cedila se bo čokolada in mešali koktejli.

Arhiv Naročnika

Ne zamudite sejma vseh sejmov

Od ponedeljka, 10. septembra, do sobote, 14. septembra, bodo sejemska vrata odprta med 9.00 in 19.00, v nedeljo, 15. septembra, pa od 9. do 18. ure. Okrog sejmišča bo moč najti veliko število označenih uradnih sejemskih parkirišč, kjer bodo obiskovalci za celodnevno parkiranje odšteli samo 4 EUR, vsak dan po 16. uri pa je parkiranje brezplačno.
Za vstopnico v redni ceni boste odšteli 8 EUR, upokojenci 6 EUR, učenci, dijaki in študentje 5 EUR, za predšolske otroke pa je vstop prost. Sicer pa Celjski sejem ponuja veliko število cenovnih ugodnosti, ki jih lahko izkoristite že zdaj: cenejši nakup vstopnice v predprodaji na njihovi spletni strani, družinsko vstopnico, otvoritveno akcijo prvega dne in cenejše karte po 16. uri. Katalog razstavljavcev letošnjega MOS-a je dostopen na spletni strani www.ce-sejem.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.