Karmen Razlag začasno prevzema Regionalno razvojno agencijo za Podravje - Maribor

Barbara Bradač Barbara Bradač
02.10.2023 08:35

Po štirih letih vodenja se je 30. septembra zaključil mandat Uroša Rozmana, direktorja Regionalne razvojne agencije za Podravje - Maribor

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Karmen Razlag začasno prevzema vodenje javnega zavoda RRA Podravje-Maribor
Andrej Petelinšek

Regionalna razvojna agencija (RRA) za Podravje - Maribor na prvem razpisu ni našla direktorja. Urošu Rozmanu, ki je agencijo kot direktor vodil od 1. oktobra 2019 je mandat potekel, agencije pa ne želi več voditi iz osebnih razlogov. Iz agencije so sporočili, da z današnjim dnem vodenje začasno prevzema Karmen Razlag, ki že tretje leto v tem javnem zavodu vodi sektor za turizem. Pri agenciji so zapisali, da bodo njena strokovnost in bodo zagotovile nemoten prehod ter nadaljevanje dela agencije.

Po štirih letih vodenja je 30. septembra mandat zaključil direktor Uroš Rozman na RRA Podravje - Maribor.
Rra Podravje - Maribor
Po štirih letih vodenja je 30. septembra mandat zaključil direktor Uroš Rozman na RRA Podravje - Maribor. Vodenje začasno prevzema Karmen Razlag. 
Rra Podravje - Maribor

"Vsak dan se vozim iz Slovenj Gradca v Maribor, kar je izredno naporno za mene in mojo družino. Razmišljam, da tega ne bi prestajal še štiri leta. Od tedna nimam skoraj nič. Seveda nisem edini s tako situacijo, vendar nekateri to lažje peljejo, so starejši. Star sem 34 let in imam še druge ambicije v življenju, torej na družinski ravni, ne samo na službeni," je Rozman julija pojasnil za Večer in po štirih letih sedaj zapustil agencijo. "Rozman je s svojo predanostjo postavil trdne temelje za nadaljnje uspešno delo agencije," so zapisali pri RRA Podravje-Maribor. Rozman je nase prvič opozoril, takrat še kot projektni vodja v Regionalni razvojni agenciji za Koroško, s projektom vzpostavljanja Dravske kolesarske poti. 

Po štirih letih vodenja je 30. septembra mandat zaključil direktor Uroš Rozman na RRA Podravje - Maribor.
Rra Podravje - Maribor
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta