Katera so vroča delovna mesta v Mariboru? V gledališču iščejo garderoberja, na upravni enoti svetovalca in administratorja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
23.12.2021 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Bi bili scenski garderober v gledališču?

V SNG Maribor za določen čas, eno leto, zaposlijo scenskega garderoberja. Kandidati morajo imeti srednjo poklicno šolo, delovne izkušnje niso pogoj. Kaj bodo vaše delovne naloge? Skrbeli boste za vzdrževanje, pranje, likanje in skladiščenje kostumov, hitro popravljanje kostumov pred predstavo in med predstavo. Računati morate na povečan obseg dela v gledališču. Če vas delo zanima, pošljite prijavo do 27. decembra na e-naslov: kadrovska.sluzba@sng-mb.si. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Skrbniku spletnih naročil ponujajo 1024 evrov

Podjetje Cannabis za nedoločen čas, 35 ur na teden, zaposli skrbnika spletnih naročil. Ponujajo 1024 evrov bruto mesečne plače. Pričakujejo, da imate srednjo poklicno šolo, dobro znanje angleškega in hrvaškega jezika, vozniški izpit B-kategorije, osnovno računalniško znanje, delovne izkušnje niso zahtevane. Delali boste v dopoldanskem času. Vlogo je treba poslati do 27. decembra na e-naslov: cannabis.barbara@gmail.com.

Sašo Bizjak

Svetovalca potrebujejo v oddelku za javni red

Na Upravni enoti Maribor zaposlijo za določen čas, dve leti, svetovalca v oddelku za javni red. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnjo), sedem mesecev delovnih izkušenj, strokovni izpit iz upravnega postopka. K vlogi je treba priložiti tudi potrdilo, da ste državljan Slovenije in o nekaznovanosti. Vlogo lahko oddate še danes in jutri na e-naslov ue.maribor@gov.si ali na poštni naslov Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor. Oglas in obrazec za prijavo (vloga za zaposlitev) sta objavljena na osrednjem spletnem mestu državne uprave. Na upravni enoti v Mariboru imajo prosto tudi delovno mesto za administratorja v referatu za upravno poslovanje.

Osebnemu asistentu od 900 do 1200 evrov plače

Zavod Brez ovir za določen čas takoj zaposli osebnega asistenta. Ponujajo od 900 do 1200 evrov bruto plače in možnost podaljšanja pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Pomagali boste njihovim uporabnikom pri ohranjanju socialnih stikov, osebni negi, vsakodnevnih opravilih in v gospodinjstvu. Pričakujejo, da imate III., IV., V. ali VI/1. stopnjo izobrazbe in veselje do dela z ljudmi ter ste prilagodljivi, obvezen je vozniški izpit B-kategorije. Prijave sprejemajo do 31. decembra, pošljete jo lahko preko spletnega zaposlitvenega portala Optius.

Sašo Bizjak

Pošta Slovenije išče organizatorja dela

Pošta Slovenije za nedoločen čas zaposli organizatorja dela v poštnem logističnem centru v Mariboru. Za delovno mesto je zahtevana višješolska ali višja strokovna izobrazba - tehnolog poštnega prometa, inženir logistike, organizator dela. Kandidati morajo imeti tudi vozniški izpit B-kategorije, osnovno znanje worda in excela, poznati morajo standarde kakovosti in zakonodajo na področju poštnih storitev ter imeti najmanj dve leti delovnih izkušenj v poštnem prometu. Priporočeno je znanje angleškega jezika. K vlogi je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti, oddati pa jo je treba do 29. decembra na e-naslov darja.glavac@posta.si ali po poslati na poštni naslov Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta