Letalska družba Emirates bo kabinsko osebje spet iskala v Mariboru in Ljubljani

Gr.G.
18.02.2020 10:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Letalska družba Emirates spet zaposluje, kabinsko osebje pa bodo 27. februarja 2020 (kot nazadnje junija lani in tudi nekajkrat prej) iskali v Mariboru. Kot običajno se morajo kandidati, ki jih zanima delo med oblaki, na razgovor prijaviti prek spleta. 7. marca bodo na lovu za ustreznimi kandidati za kabinsko osebje v Srbiji, 9. marca v BiH, pred Slovenijo pa bodo bodoče sodelavce iskali še 19. in 21. februarja v Avstriji. Za Hrvaško termina niso navedli. 

Profimedia

Svetovni rekord v največji raznolikosti potnikov

Kot je običajno raznolika in kulturno mešana posadka na letalih (pri Emirates navajajo, da jo na povprečnem letu sestavlja kabinsko osebje 15 različnih narodnosti), so pri letalskem prevozniku konec lanskega leta dosegli tudi nov Guinnessov svetovni rekord v kategoriji največ različnih državljanov na enem letalu. Na letu EK2019 je bilo 541 potnikov, ki so bili državljani 154 držav. 22 članov posadke pa je imelo 18 različnih narodnosti. Na povprečnem letu, tako so izračunali pri Emirates, so potniki okoli 50 narodnosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta