Mariborska občina išče partnerja za Čarobni december

MBK
10.10.2019 17:05

Potencialni izvajalci prireditve Čarobni december imajo natanko deset dni časa za oblikovanje ponudbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na osrednjem prireditvenem prostoru, na Trgu Leona Štuklja, bo moral najemnik zagotoviti najmanj 21 dni kakovostnega in raznolikega programa.
Igor Napast

Mestna občina Maribor (MOM) je na svoji spletni strani objavila javno povabilo, s katerim zbira ponudbe potencialnih najemnikov, ki bi izvedli prireditve Čarobni december in silvestrovanje na prostem v Mariboru 2019. "Novoletno-božičnega dogajanja se letos lotevamo drugače kot v prejšnjih letih. Tako za vsebine na petih prizoriščih kot za oddajo hišic oziroma stojnic za gostinsko in trgovsko dejavnost bo poskrbel izbrani najemnik, ki mu bo MOM, skupaj z javnima podjetjema in zavodoma (Snaga, Nigrad, Zavod za turizem Maribor-Pohorje in Mariborska razvojna agencija), za obdobje med 29. novembrom in 31. decembrom oddala javne površine in prireditveno opremo. Novi model izvedbe decembrskih prireditev tako ne predvideva finančnega vložka občine," so sporočili z mariborske občine.

Kdo bo letos nastopil na silvestrovanju v Mariboru?
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta