Mariborska občina referentom ponuja tisoč evrov plače, društvo študentov invalidov išče voznika kombija ...

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
26.09.2019 13:11

Preverite, katera delovna mesta ta teden ponujajo v Mariboru. Med zaposlitvenimi oglasi smo izbrali nekaj najbolj zanimivih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mariborska občina referentom ponuja 1003 evre plače

Če bi vas veselilo delo referenta za mestne četrti in krajevne skupnosti, imajo v mariborski občinski upravi pet prostih delovnih mest. Od kandidatov pričakujejo, da imajo končano srednjo strokovno ali splošno šolo in eno leto delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen in bruto plačo 1003 evre. Prijave z življenjepisom je treba poslati do 4. oktobra, več podrobnosti najdete na spletni strani.

V Lumarju delo za statika

V družinskem podjetju Lumar, ki se ukvarja z gradnjo stanovanjskih hiš, imajo prosto delovno mesto za statika, odgovornega projektanta. Kaj pričakujejo od kandidatov? Da imajo VII. stopnjo izobrazbe (univ. dipl. inž. grad. ali podobno), najmanj 5 let delovnih izkušenj s področja projektiranja konstrukcij, zaželeno je poznavanje sistemov lesene gradnje in znanje tujega jezika. Prednost bodo imeli kandidati s strokovnim izpitom. Delo je za nedoločen čas. Več podrobnosti in naslov, kamor lahko pošljete prijavo do 14. oktobra, najdete tukaj. V Lumarju zaposlijo tudi projektanta za elektro inštalacije, razpis najdete na spletnem portalu.

 

Dve medicinski sestri zaposlijo v dispečerskem centru

V mariborskem dispečerskem centru zaposlijo dve srednji medicinski sestri. Od kandidatov, poleg zahtevane izobrazbe, pričakujejo, da imajo opravljen tečaj temeljnih postopkov oživljanja in do 12 mesecev delovnih izkušenj v zdravstvu. K prijavi z življenjepisom, ki jo lahko pošljete do 3. oktobra, je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti. Več informacij in naslov najdete na spletni strani.

Zaposlijo varnostnika za prevoz gotovine

V podjetju Fit varovanje zaposlijo varnostnika za prevoz gotovine. Zahtevana je IV. stopnja izobrazbe, imeti morate od 1 do 3 let delovnih izkušenj in opravljen izpit za uporabo strelnega orožja. Od kandidatov, ki lahko prijave pošljejo do 4. oktobra, pričakujejo tudi, da so v dobri zdravstveni kondiciji in imajo opravljeno poklicno kvalifikacijo (NPK) za varnostnika. Delo je za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Ponujajo vam tudi možnost dela v več izmenah. Bolj podrobne informacije in naslov, kamor lahko pošljete prijavo z življenjepisom, najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta