Mariborsko Pohorje: Kako bo gondola vozila v oktobru

MBK
16.09.2019 13:46
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Naslednji mesec gondola ob ponedeljkih, torkih in sredah ne bo obratovala.
Andrej Petelinšek

Iz Marproma so sporočili, da bodo na krožni kabinski žičnici na Mariborskem Pohorju v oktobru ob ponedeljkih, torkih in sredah opravljali redna letna vzdrževalna dela, ki se bodo začela že 30. septembra. "Zaradi tega gondola ob omenjenih dneh ne bo obratovala, razen v zadnjem oktobrskem tednu, ko bo remont predvidoma že končan. V prvih štirih tednih pa bo prevoz z gondolo na voljo samo od četrtka do nedelje," pravijo v javnem občinskem podjetju.
Gondola bo v oktobru vse četrtke, petke in vikende poleg voženj vsako polno uro tudi nepretrgoma krožila od 9. do 18. ure, kar bo veljalo ob lepem vremenu. "Tako v naslednjem mesecu kolesarje, pohodnike in ostale obiskovalce vabimo, da v drugi polovici tednov izkoristite dodatne ure kroženja gondole. V času izvajanja rednih vzdrževalnih del, ki so predpisana na določeno število obratovalnih ur žičnice, pa se vsem potnikom zahvaljujemo za razumevanje," so še zapisali v Marpromu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta