Maribox: Po več kot sedmih mesecih znova odpirajo kinodvorane

MBK
03.06.2021 11:23
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maribox

Po več kot sedmih mesecih nedelovanja Maribox danes ponovno odpira svoje kinodvorane. V skladu s trenutno veljavnimi ukrepi je v kinodvoranah dovoljena polovična zasedenost, za obiskovalce pa velja t. i. PCT pogoj. Na velika platna v vseh desetih dvoranah prihajajo novi filmski naslovi, že za prihodnje tedne pa napovedujejo tudi premierske dogodke. Začenjajo z animiranim filmom Troli na svetovni turneji za najmlajše, na sporedu pa so tudi z oskarjem nagrajena kriminalka Obetavna mladenka, danski zmagovalec 33. Evropskih filmskih nagrad Nažgani in akcijska srhljivka Varuh z Liamom Neesonom v glavni vlogi. Že prihodnji teden pa premierno tudi 9. del uspešne franšize Hitri in drzni, ki jo bo 12. junija pospremila razstava predelanih avtomobilov pred Mariboxom.

Maribox
Igor Napast

Ob upoštevanju vseh ukrepov za varovanje zdravja v Mariboxu obiskovalcem omogočajo varen ogled kinopredstav, zagotavlja direktor kinocentra ob Dravi Stipe Jerić. "Veseli smo, da lahko Maribox končno odpremo in našim gledalcem ponovno omogočimo ogled filmov v kinodvoranah, ki so predolgo samevale. Ob tem se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo, in bomo storili vse, da se bodo obiskovalci pri nas počutili dobro in varno. Ne dvomimo, da bodo tako kot v lanskem letu upoštevali vsa priporočila in predpise," je povedal Jerić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta