Medicinska fakulteta išče dva asistenta, v glamping resortu Ramšak zaposlijo hišnika, partnerstvo vam ponujajo v franšizi sushi chef

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
04.12.2019 13:45

Iščete novo poslovno priložnost ali službo? Preverite, tudi ta teden smo za vas izbrali nekaj zanimivih zaposlitvenih oglasov delodajalcev v Mariboru in okolici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Medicinska fakulteta v Mariboru išče dva asistenta

Medicinska fakulteta v Mariboru zaposli dva asistenta v katedri za družinsko medicino. Obe prosti delovni mesti sta za določen čas, devetih mesecev, in skrajšan delovni čas. Eno za 3 ure na teden, drugo za 2 uri na teden. Kandidati morajo imeti končano medicinsko fakulteto. Kaj bodo vaše delovne naloge? Vodenje teoretskih, praktičnih in drugih vaj oziroma usposabljan študentov pri predmetu družinske medicine. Sodelovanje z učiteljem pri pripravi preizkusov znanja študentov in drugih pedagoških aktivnosti. Prijave je treba poslati do 9. decembra, več informacij lahko dobite pri Iris Lozej, na telefonski številki: 02 2345832 ali elektronskem naslovu: iris.lozej@um.si. Pa tudi na spletni strani.

Lumar ima delo za digitalca

Podjetje Lumar imajo delo za osebo s širokim znanjem iz IT-področja in izkušnjami z vodenjem ekipe sodelavcev. Iščemo digitalko ali digitalca, s poznavanjem CRM, ERP sistemov. Kakšno izobrazbo in znanja pričakujejo od kandidatov? Imeti morate VII. stopnjo strokovne izobrazbe, najmanj 4 leta delovnih izkušenj, aktivno znanje angleškega jezika in nemškega jezika, vozniško dovoljenje, izkušnje z web tehnologijami in CRM rešitvami. Prijave je treba poslati do 10. decembra na elektronski naslov: bostjan.kralj@lumar.si ali po pošti na naslov Lumar IG d.o.o., Limbuška cesta 32A, 2000 Maribor. Več podrobnosti o tem kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletnem portalu.

Bi bili hišnika v glamping resortu blizu Maribora?

V butičnem glamping resortu Ramšak, ki se nahaja v neokrnjeni naravi, obdan s čudovitimi vinogradi, a hkrati le nekaj minut oddaljen od centra mesta Maribor, zaposlijo vzdrževalca, hišnika. Skrbeli boste za nemoteno delovanje resorta, opreme in naprav ter urejenost okolice. Vaša delovna naloga bo tudi organizacija zimske službe, čiščenje snega in posipavanje dovoznih poti in parkirišč. Od kandidatov pričakujejo, da imajo srednjo poklicno izobrazbo tehnične smeri, vsaj dve leti delovnih izkušenj na področju vzdrževalnih del in vozniški izpit ter so pripravljeni delati v dveh izmenah, pa tudi ob vikendih. Zaposlitev je za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prijavo lahko pošljete preko spletnega portala.

Delo za dostavljalca paketov

Podjete DPD v Mariboru išče poslovnega partnerja za dostavo paketov. Najnižja potrebna izobrazba je II. stopnja, kandidati pa morajo imeti tudi vozniški izpit in obvezno lastno vozilo - kombi. Prednost pri izbiri bodo imeli tisti, ki že imajo izkušnje z dostavo paketov. Delo poteka od ponedeljka do petka, plačilo je po učinku. Prijave sprejemajo do 20. decembra na elektronski naslov: zoran.klemencic@dpd.si. Več informacij najdete na spletni strani.

Postanete lahko partner v franšizi sushi chef

Podjetje Grupo Ohana d.o.o. je pred leti v Slovenijo pripeljalo koncept prodaje "sushi to go". Tako lahko suši paket kupite tudi v večjih trgovskih verigah. Iščejo partnerja v Mariboru, saj verjamejo, da vsak lahko postane samostojni podjetnik ob ustreznem usposabljanju in pomoči skupine. Kaj ponujajo prejemniku franšize? Zagotavljajo lokacijo dela (prek Mercatorja in Spara) in vse pogoje, potrebne za izvajanje dejavnosti.
Svojim partnerjem vnaprej zagotavljajo tudi kupce. Poleg tega njihovim franšizojemalcem ni treba organizirati blagajne in zaračunavanja izdelkov, saj vse poteka skozi blagajno trgovske verige. Zanje organizirajo tudi obiske master cheffov iz ZDA, ki poskrbijo za dodatno izobraževanje, da bi bil meni kar najbolj privlačen in drugačen.
Zagotavljajo logistično podporo pri nabavi blaga in redno dostavo ter podporo 24 ur na dan, sedem dni v tednu.
Prijave sprejemajo preko portala Moje delo. Več informacij najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta