Medsebojno obtoževanje župana Arsenoviča in direktorja Snage Žalika

Igor Selan Igor Selan
12.06.2019 14:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Po besedah župana Saše Arsenoviča se direktor Snage stolčka oklepa na vse možne načine, Žalik odgovarja, da ga skuša Arsenovič zamenjati nezakonito.
Andrej Petelinsek

Po tem, ko je v ponedeljek zvečer novi nadzorni svet (NS) Snage na svoji konstitutivni seji odvzel pooblastila direktorju Cvetu Žaliku in jih prenesel na novega predsednika NS Damijana Škrinjarja, se je danes dopoldan na to odzval tudi mariborski župan Saša Arsenovič. Kot je povedal, bo končna zamenjava direktorja trajala dlje, kot je bilo pričakovano, saj naj bi se Žalik z vsemi pravnimi močmi trudil ostati na položaju: "Ampak smer novega občinskega vodstva je jasna. Še naprej se bomo trudili za to, da bodo javna podjetja delala izključno v interesu občanov. Pričakujem, da bo gospod Žalik razrešen v kratkem, z ubiranjem pravnih sredstev namreč povzroča dvojne stroške, tako javnemu podjetju kot občini. Upam, da se bo ta praksa v Mariboru počasi nehala."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta