Miklavžev pohod na Piramido za krepitev zdravja

Jana Juvan Jana Juvan
07.12.2023 02:00

Danes ob 17. uri se lahko pod vodstvom fizioterapevtke podate na pohod s svetilkami na Piramido.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pohod bo v vsakem vremenu, udeleženci pa naj s seboj prinesejo svetilke.
Andrej Petelinšek

V Centru za krepitev zdravja mariborskega zdravstvenega doma bodo tudi letos priredili Miklavžev pohod na Piramido. Tokrat bo pohod dan po prihodu prvega dobrega moža, torej danes, v četrtek, 7. decembra. Zbirališče bo pred zdravstvenim domom v Ulici talcev 5. Na pot s svetilkami se bodo podali ob 17.30, pred tem pa bo v avli zdravstvenega doma tudi info točka Svit, kjer bodo ozaveščali o pomenu zgodnjega odkrivanja raka na črevesju.

Trasa bo potekala po označenih poteh, je pa pohod primeren za vse, saj bodo intenzivnost prilagodili tudi telesno manj pripravljenim. Pohod bo vodila usposobljena fizioterapevtka in kineziologinja. "Namen Miklavževega pohoda na Piramido je spodbujanje zdravega življenjskega sloga in gibanja v naravi. Hkrati s tovrstnimi dogodki krepimo socialno mrežo, s svetilkami pa bomo si pričarali prav posebno praznično vzdušje," je v vabilu zapisala vodja centra za krepitev zdravja Patricija Lunežnik. Pohod bo v vsakem vremenu, udeleženci pa naj s seboj prinesejo svetilke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta