Na Feriju zaposlijo asistenta, v mariborski odvetniški pisarni tajnico, v Podvelki iščejo arhitekta

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
22.08.2019 12:01

Iščete delo ali razmišljate o zamenjavi službe? Pogledali smo, katera prosta delovna mesta ponujajo delodajalci v Mariboru in okolici ta teden. Izbrskali smo nekaj zanimivih oglasov. Preverite, morda najdete novo priložnost zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Asistenta za elektrotehniko iščejo na Feriju

Mariborska univerza Feri zaposli za določen čas, enega leta, asistenta za predmet elektrotehnike. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko univerzitetno izobrazbo s področja elektrotehnike in energetike, dobro znanje angleškega jezika in računalništva. Kaj bodo vaše delovne naloge? Sodelovali boste pri izobraževalnem in raziskovalnem programu. Prijave lahko pošljete še do ponedeljka, 26. avgusta, več podrobnosti najdete na spletni strani.

Plinarna Maribor zaposli vodjo investicij

Imate tehnično izobrazbo in vas zanima strokovno delo na področju distribucije zemeljskega plina? Radi vodite manjšo skupino ljudi? Po tem je prosto delovno mesto v Plinarni Maribor morda vaša nova karierna priložnost. Vaš delovni dan bo tesno povezan z načrtovanjem, organizacijo in vodenjem investicij v plinovode, naprave in objekte sistemov zemeljskega plina, pri tem pa boste sodelovali tudi z lokalnimi skupnostmi. Koordinirali in izvajali boste nadzor nad gradnjo ter pripravljali poročila. Prijavo lahko oddate še do nedelje, 25. avgusta. O tem kakšne pogoje morate izpolnjevati in kaj vam ponujajo, najdete več na spletnem portalu.

Potrebujejo arhitekta notranje opreme

V podjetju Renovus pohištvo iz Podvelke zaposlijo arhitekta ali oblikovalca notranje opreme. Samo še danes lahko pokličete za razgovor ali pošljete prijavo na elektronski naslov, vse kontakte najdete tukaj. Od kandidatov zahtevajo, da imajo visokošolsko izobrazbo s področja arhitekture in urbanizma. Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas, obdobje 12 mesecev.

Delo od doma za prevajalca angleščine

Podjetje Appen Butler Hill Pty Ltd išče prevajalca z izkušnjami s prevajanjem iz angleščine v slovenščino in obratno. Od vas pričakujejo izkušnje z delom v angleško govorečem okolju, zaključeno univerzitetno izobrazbo angleškega jezika, prijavite se lahko v roku 30-ih dni preko gumba prijavi se zdaj preko spletnega portala.

Bi bili administrator v odvetniški pisarni?

V odvetniški pisarni Nine Šibila v Mariboru za nedoločen čas zaposlijo administratorko. Opravljali boste tajniška dela. Kandidatke ali kandidati morajo imeti višješolsko ali srednješolsko izobrazbo, tri leta delovnih izkušenj in vozniški izpit. Prijavo je treba oddati do 5. septembra, naslov in več podrobnosti najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta