Nadškofijska karitas: Novi prostori za donirano hrano

Tatjana Vrbnjak Tatjana Vrbnjak
01.03.2019 16:25

V Nadškofijski karitas Maribor so odprli razširjene, prenovljene in na novo opremljene prostore za skladiščenje hrane iz programa Donirana hrana, ki ga izvajajo v sodelovanju s tremi mariborskimi lions klubi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predsednik Nadškofijske karitas Maribor Branko Maček je blagoslovil prenovljene prostore za skladiščenje in razdeljevanje donirane hrane.
Andrej Petelinšek

Bartimajeva izba so pri Nadškofijski karitas Maribor poimenovali dva skupno 35 kvadratnih metrov velika prostora, v katerih skladiščijo in razdeljujejo donirano hrano, ki jo vsak večer prostovoljci pripeljejo iz trgovin. Prostore so razširili, prenovili in na novo opremili z velikimi hladilnimi in zamrzovalnimi omarami, regali, košarami in drugim potrebnim, tako da ustrezajo vsem standardom. Investicija je stala dobrih 20 tisoč evrov, sredstva zanjo pa so prispevali lions klubi Maribor, Maribor Zarja in Maribor Piramida, Karitas iz svojih sredstev iz naslova donacije dohodnine ter ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano prek razpisa za sofinanciranje nakupa tehnične opreme za pomoč humanitarnim organizacijam.

Bartimajeva izba so pri Nadškofijski karitas Maribor poimenovali dva skupno 35 kvadratnih metrov velika prostora, v katerih skladiščijo in razdeljujejo donirano hrano, ki jo vsak večer prostovoljci pripeljejo iz trgovin.
Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta