Naj prostovoljec je Milan Ninić iz UKC Maribor

mbk
25.05.2020 17:00

Na covid oddelkih v UKC Maribor leži še pet bolnikov, dva od njih potrebujeta intenzivno terapijo. Skupno odpustili 91 bolnikov s koronavirusno boleznijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi Milan Ninić.
UKC Maribor

Slovenska filantropija je danes podelila naziv "Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi" Milanu Niniću, zaposlenemu na Enoti za radioterapijo, Oddelka za onkologijo, UKC Maribor. "Milan je motivator srčnosti, človečnosti, humanitarnosti, dobre volje, povezovalnosti in preprostosti. Nikoli ne omenja svojih dobrih del in dosežkov, ki jih je ogromno, kljub njegovi mladosti. Njegova dela govorijo sama zase! Je neverjeten človek, ki zmore napolniti prostor s soncem in mirom - to občutijo tako njegovi sodelavci kot bolniki," pišejo v UKC.
Prejšnji teden so se v UKC Maribor razveselili pomembne pridobitve. Tamkajšnja porodnišnica je prejela donacijo EKG aparata v okviru projekta društva Slojenčki, ki z donacijami medicinske opreme in pripomočkov pomaga vsem porodnišnicam v Sloveniji. Novi aparat omogoča opravljanje računalniške elektrokardiografije pri nosečnicah, porodnicah, otročnicah in novorojenčkih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta