Novi urniki testiranja zaradi porasta covida-19

Jana Juvan Jana Juvan
01.12.2023 12:19

Testiranje na koronavirus v laboratorijih ZD-ja le še med 12. in 14. uro

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vsem svetujejo nošenje zaščitnih mask.
Andrej Petelinsek

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor so se zaradi pričakovanega povečanja okužb s covid-19 odločili, da bodo testiranja na koronavirus v laboratoriju opravljali le v določenem časovnem pasu, med 12. in 14. uro vsak delovni dan.

S ponedeljkom bodo tako hitre antigenske teste (HAGT) izvajali med 12. in 14. uro, in sicer na več lokacijah - v centralnem laboratoriju na Sodni ulici 12, v Zdravstveni postaji Nova vas in v Zdravstveni postaji tezno. 

Odvzeme brisov za PCR teste na SARS CoV2 pa bodo izvajali le v centralnem laboratoriju, a tudi le med 12. in 14. uro.

Testiranje je brezplačno, a le z napotitvijo osebnega zdravnika. Omogočajo pa tudi samoplačniško testiranje - ob isti uri in na istih lokacijah. Na testiranje se ni treba naročati, vse informacije o testiranju pa lahko dobite na številki 070 613 698. 

"Ob vstopu v zavod naprošamo vse paciente, ki kažejo znake respiratorne okužbe, da uporabljajo zaščitno masko, saj s tem zaščitijo tako sebe kot tudi ostale paciente in zaposlene v zavodu," pri tem sporočajo iz zdravstvenega doma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta