Ob vikendih in praznikih na Pohorje z minibusom

ŠTR
10.07.2022 03:00

Iz Hoč in iz Ruš vozita med poletjem minibusa, ki imata nameščen tudi nosilec za kolesa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pohorje je dobro izhodišče za rekreacijo, tako za kolesarje kakor za pohodnike.
Andrej Petelinšek

S koncem junija, natančneje, 25. junija, je tudi letos ponovno zaživel prevoz na dveh posebnih avtobusnih linijah, speljanih čez Pohorje, in sicer iz Hoč in na drugi strani iz Ruš. Avtobus tako vozi na relacijah Ruše-Areh-Bellevue-Spodnje Hoče-Botanični vrt in v obratni smeri z izhodiščem pri Botaničnem vrtu na relaciji Spodnje Hoče-Bellevue-Areh-Ruše.

Minibusa na teh linijah, opremljena s prikolico za kolesa, vozita ob sobotah, nedeljah in praznikih. Cena enosmerne vozovnice je štiri evre za odrasle in en evro za otroke (za transport koles ni potrebno doplačilo).

Med vikendi in za praznike v času poletnih šolskih počitnic bosta minibusa iz Ruš in Hoč ob ugodnih vremenskih razmerah na Pohorje opravila pet voženj dnevno. Pri tem bosta imela vmesne postanke pri priljubljenih izletniških in turističnih točkah. Natančen vozni red najdete na spletni strani podjetja Marprom, marprom.si, dodatne informacije tudi na telefonski številki 059 180 482.

Te prevoze na Pohorje, ki so za izletnike zelo zanimivi, sofinancirajo občini Hoče - Slivnica in Ruše ter Turistično društvo gostincev Pohorja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta