Od 29. junija bo mogoče na mariborske avtobuse spet vstopiti pri sprednjih vratih. Pripravite točen znesek!

D.Ži
26.06.2020 10:40

Če boste plačali z gotovino, imejte pri sebi dva evra, tako da vozniku ne bo potrebno vračati denarja in bo stikov čim manj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V mestnem potniškem prometu v Mariboru bodo v ponedeljek, 29. junija, spremenili sedanji način vstopanja na avtobuse, ki je bil sprejet zaradi pojava koronavirusa. Tako bo od ponedeljka vstopanje znova potekalo izključno pri sprednjih vratih, pri vozniku, izstopanje pa pri sredinskih ali zadnjih vratih.
Ob tem bodo čitalniki vozovnic, kjer se morajo potniki ob vstopu na avtobus evidentirati s kartico, ponovno nameščeni pri sprednjih vratih oziroma pri vozniku. Tam bo vožnjo z avtobusom spet mogoče poravnati tudi z gotovino ali s papirnatim kupončkom za eno vožnjo; pri plačilu z gotovino potnike pri Marpromu prosijo, da pripravijo točen znesek, torej 2 evra, tako da vozniku ne bo potrebno vračati denarja. Tako bo tudi stikom čim manj.

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta