Odprtje najmodernejše Hervis trgovine v nakupovalnem središču Europark Maribor

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
10.11.2021 10:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andraž Blaznik

V sredo, 10. novembra se po popolni prenovi ponovno odpira Hervis trgovina v nakupovalnem središču Europark Maribor. Gre za najmodernejšo športno trgovino v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev. Poseben poudarek je v tem letnem času na smučanju, turni smuki, teku, pohodništvu in fitnesu, kjer Hervis ponovno blesti v vsej športni kompetenci. Glavno prednost trgovine predstavlja jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, fitnes ter kolesarstvo in smučanje s kvalitetnim servisom. Naslednja izmed novosti je INFO točka, kjer bodo kupci lahko prevzeli naročila iz Hervisove spletne trgovine in pri tem prihranili strošek poštnine. Na info točki so poleg tega na voljo tudi inovativne storitve, kot sta denimo analiza stopal in individualno prilagajanje smučarskih čevljev (boot fitting).

Andraž Blaznik

Na skoraj 1800 m2 nakupovalnih površin ponuja Hervis Europark Maribor bogato ponudbo športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter dodatkov za vse vrste športov. Stranke lahko izbirajo med vsemi najnovejšimi trendi, prednjačijo oblačila, obutev in oprema za zimske športe, fitnes, tek, pohodništvo...

V fokusu: smučanje, fitnes, tek, pohodništvo

Ponudba izdelkov v prenovljeni trgovini v nakupovalnem središču Europark Maribor je v zimskem času  še posebej bogata na področju zimskih športov, fitnes opreme pa tudi teka, pohodništva in dvoranskih športov. Od alpskega smučanja, turnega smučanja pa vse do drsanja: pri Hervisu bodo pravo opremo in vse dodatke zase našli tudi napredni rekreativni športniki. Za neskončne zimske užitke manjka torej le še sneg! Od široke izbire smuči, čelad in ščitnikov, ki nudijo zaščito za hrbet v primeru padcev, ustreznih smučarskih očal, ki zagotavljajo jasen pogled, turnih smuči do kompetentnega svetovanja pri pomerjanju in nakupu smučarskih čevljev. Za vse to in še več je Hervis Europark Maribor pravi in prvi naslov.

Andraž Blaznik

INFO točka – srce trgovine

Središče trgovine je info točka, ki kupcem nudi kopico inovativnih storitev. Eno izmed glavnih novosti predstavlja 3D analiza stopal. V Hervisu bodo tako s pomočjo tridimenzionalne analize stopal prav za vsako nogo našli idealno prilegajoč se športni ali smučarski čevelj! Potem je tukaj še storitev individualnega prilagajanja smučarskih čevljev, oz. t.i. boot fitting, kjer bodo s pomočjo posebne peči smučarski čevelj individualno prilagodili anatomiji vaše noge. Tako vas smučarski čevlji nikdar več ne bodo tiščali. Info točka pa je prav tako stičišče spletne in stacionarne trgovine. Pomeni, da bodo kupci tukaj lahko brez stroškov poštnine prevzeli artikle, ki so jih naročili v Hervisovi spletni trgovini. Poleg tega, da bodo prihranili, bodo lahko naročene izdelke tudi takoj pomerili in po potrebi brezplačno menjali. 

Andraž Blaznik

»Ta zares celovita prenova trgovine v nakupovalnem središču Europark Maribor sledi našemu novemu konceptu zasnove trgovine, kjer so v središču športni svetovi tek, kolesarstvo, fitnes, smučanje, turna smuka ter predvsem Info točka, kjer kupcem nudimo številne inovativne in personalizirane storitve ter strokovno svetovanje. Info točka predstavlja torej vse kar zadeva kupca in popolno nakupovalno izkušnjo - povsem v duhu filozofije »customer first«, ki se jo trudimo zasledovati. Trgovina je sedaj preglednejša, kupci se bodo v njej še enostavneje znašli. Prenove pa se nismo lotili le v gradbenem smislu, prenovili in nadgradili smo tudi našo ponudbo, tako da bomo odslej še bolj kompetentni, tako v smislu ponudbe, kot tudi strokovnega znanja naših zaposlenih. Hervis je v Mariboru zagotovo prvi naslov za tek, smučanje, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes itd., kmalu bo prvi za še nekatere druge priljubljene športne zvrsti. Prenova te poslovalnice je samo prva v nizu prenov, ki jih načrtujemo po vsej državi.« pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška.

Kompetentno znanje na področju kolesarstva: od priprave do popravil kolesa

Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov, vam tukaj nudijo tudi montažo kolesa ob nakupu, kjer seveda upoštevajo vaše želje glede individualnih nastavitev in morebitnih drugih posebnosti. Vse to za kar največjo varnost in užitek pri vožnji.

Hervis MB nov21 (foto: Andraž Blaznik)
Andraž Blaznik

Trgovino v nakupovalnem središči Europark Maribor vodi Marijana Namestnik: »Skupaj s svojo ekipo se že zelo veselim ponovnega odprtja naše trgovine. Ponosni smo, da bomo lahko našim strankam s kompetentnim strokovnim znanjem odslej svetovali v tako modernih prostorih in tako prijetnem okolju. Vse vrhunske storitve ki jih nudimo, pa bodo samo še doprinesle k temu, da bo nakupovalna izkušnja prav za vsakogar nepozabna. Zato vljudno vabljeni, obiščete nas in se o tem ter o zares vrhunski otvoritveni ponudbi prepričajte tudi sami!«

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.