Parkiranje v garažni hiši City v Mariboru po novem tudi brez parkirnega listka

Igor Selan Igor Selan
16.03.2021 12:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pri uporabi funkcije CameraPark v aplikaciji EasyPark kamera samodejno zazna registrsko tablico avtomobila, zato je mogoče parkiranje brez uporabe parkirnega listka 
Easypark

Družba EasyPark, ki s svojimi mobilnimi aplikacijami za pametne telefone omogoča plačevanje parkiranja tudi v Mariboru, je danes predstavila novo funkcijo, ki bo omogočala enostavnejši način parkiranja v garažnih hišah po Sloveniji, trenutno pa deluje le v garažni hiši Cityparking pod Trgovsko-poslovnim centrom City v Mariboru.

In kako nova funkcija, imenovana CameraPark, deluje? Vse kar je potrebno je, da uporabnik pred prvim vstopom v garažno hišo v aplikaciji EasyPark aktivira novo funkcijo CameraPark za izbrano vozilo oziroma registrsko tablico. Ob vstopu v garažno hišo se bo zapornica samodejno odprla, pri čemer vozniku na terminalu ne bo treba vzeti parkirnega listka, saj bo sistem za prepoznavanje registrske tablice samodejno prepoznal njegovo vozilo ob vhodu in izhodu, funkcija CameraPark pa samodejno začela in zaključila parkirnino ter izvedla plačilo. "Aktivacija funkcije je potrebna le enkrat, pri vseh nadaljnjih obiskih izbrane parkirne hiše pa to ni več potrebno, saj EasyPark aplikacija samodejno vse naredi namesto vas. Ko odhajate, se preprosto odpeljete mimo zapornice in parkirnina se samodejno zaključi. Listka ne potrebujete vstaviti v terminal," sporočajo iz EasyParka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta