Pester zaključek športne vadbe za otroke pod Kalvarijo

Jana Juvan Jana Juvan
07.06.2024 19:15

Gibalnica HopHop tradicionalno počasti svoje obiskovalce z aktivno zabavo. Povabili so 500 otrok.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vsak udeleženec si je v športnem duhu prislužil diplomo. 
Jana Juvan

Gibalnica HopHop je danes popoldne znova poskrbela za pester zaključek vadbenega leta za otroke, ki obiskujejo njene aktivnosti. Plavalci, smučarji in telovadci, ki vse leto marljivo trenirajo v HopHopovih športnih tečajih, so že deseto leto ob koncu sezone nagrajeni s takšno aktivno HopHop zabavo. Tudi tokrat so jo priredili pod Kalvarijo, v in ob športni telovadnici, kjer sicer potekajo nekatere HopHopove popoldanske aktivnosti.

"Namen je, da pogostimo starše, ki nam zaupajo, in pričaramo otrokom lep dogodek," pravi Blaž Višnjar, vodja programov v Gibalnici HopHop, ki je na zaključek povabila okoli 500 otrok - za vse je bil dogodek brezplačen.

Silovita nevihta, ki je tik pred začetkom športnega popoldneva zajela Maribor, je sicer preplašila ponija, ki sta prejšnja leta po livadi pred telovadnico razveseljevala najmlajše ljubitelje jahanja. Vse drugo pa jim je uspelo pravočasno prestaviti v notranjost. Otroci so tako lahko svoje baterije navdušeno praznili na treh napihljivih igralih in z vadbo na športnih poligonih v telovadnici. Malčki s poslikanimi obrazi in pisanimi tatuji so se lahko preizkusili tudi v cirkuških trikih in v plezanju po drogovih, skakanju po trampolinih, zabijanju golov in košev ter v mnogih drugih športnih izzivih. Prav vsak udeleženec pa si je v športnem duhu zaslužil diplomo za sodelovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta